02 / 05 / 2024

Altındağ Beşikkaya Lisesi nerede

Altındağ Beşikkaya Lisesi nerede

Ankara Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altındağ Belediyesi arasında imzalanan protokolle Beşikkaya Mahallesi'nde yapımına başlanan lise inşaatı hızla yükseliyor.

Ankara Altındağ'daki 50 metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Altındağ Belediyesi; Beşikkaya, Feridun Çelik, Hacettepe ve Peçenek Mahallesi'nde halk sağlığını tehdit eden 50 metruk yapıyı yıktı.

Yüzde 2'nin altında konut kredisi veren bankalar!

Özel bankaların konut kredisi faiz oranları son günlerde hızla düşmeye başladı, yüzde 2’nin altında konut kredisi faiz oranı sunan banka sayısı beşe yükseldi. 

Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evi beton altında kaldı!

Oyuncu Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evinin duvarı yıkıldı. Dudarık’ın kardeşi yan taraftaki inşaat çalışması sırasında yıkılan duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu. 

Ankara Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

Altındağ Beşikkaya'ya yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi Beşikkaya Mahallesi'nde yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. Merkezin 2017 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Bu zamana kadar görevi olmamasına rağmen eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Altındağ Belediyesi, bir eğitim kurumunu daha hizmete açtı. Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan ve bu yıl eğitim-öğretime başlayan Anadolu İmam Hatip Lisesi mütevazi ancak coşku dolu bir törenle açıldı.

Altındağ projelerinde son durum!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, güne hızlı bir başlangıç yaptı. Önce Beşikkaya Mahallesi’ndeki at maneji inşaatını gezen Başkan Tiryaki, daha sonra Doğantepe Mahallesi’ne yapılacak olan parkın son durumu hakkında bilgi aldı.

Altındağ Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Altındağ Belediye Başkanlığı Ankara ili, Altındağ ilçesi, Beşikkaya Mahallesinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak. İhalelerin toplam bedeli 163 milyon 860 bin 26 TL olarak belirlendi.

Altındağ Beşikkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan 32 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 2016-2017 yılı eğitim ve öğretim yılına yetiştirdi.

Isparta'da yüzlerce ev koruma altında!

Isparta'da mahallelerde "Kentsel Dönüşüm" çalışmaları yapılıyor ama şehrin göbeğinde tarih özelliği olmayan yüzlerce ev koruma altında. Bu evler, Isparta için kötü bir tablo oluşturuyor.

Ankara Altındağ'a 9 milyon TL'lik okul!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki önderliğinde kısa süre önce yapımına başlanan Beşikkaya Mahallesi’ndeki okulun yapımı, yeni eğitim ve öğretim yılında kapılarını açmak için son sürat devam ediyor.

Altındağ Sabır Cami hizmete açıldı!

Altındağ Belediyesi, Ankara’ya kazandırdığı mahalle camilerine bir yenisini daha ekledi. Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan Sabır Camii, dualar eşliğinde açıldı, Sabır Camii, bölgedeki eksikliği ortadan kaldırdı.

Altındağ Cinderesi’nde dönüşüm başladı!

Altındağ Belediyesi, çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Bugüne kadar Altındağ’da kavgasız gürültüsüz 45 bine yakın gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi, Beşikkaya Mahallesi, Cinderesi bölgesindeki yıkım çalışmalarını da tamamladı.

Altındağ Beşikkaya Lisesi nerede Haberi

Altındağ Beşikkaya Lisesi nerede

Çocukların daha iyi şartlarda eğitim görmesini amaçlayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çalışmalarınatüm hızıyla devam ediyor. Altındağ'a daha önce 11 anaokulu, 16 gençlik merkezi ve onlarca kültür merkezi kazandıran Başkan Tiryaki, geleceği sağlam temeller üzerine kurmak için önemli adımlar atıyor. Tiryaki önderliğinde kısa süre önce yapımına başlanan Beşikkaya Mahallesi'ndeki okul, bu durumun en önemli göstergelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Ankara Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altındağ Belediyesi arasında imzalanan protokolle Beşikkaya Mahallesi'nde yapımına başlanan lise inşaatı hızla yükseliyor. 4 laboratuvarın, 1 kütüphanenin, 1 yemekhanenin, 1 tiyatro salonunun ve bir de çok amaçlı konferans salonunun yer alacağı 32 derslikli okul, en modern koşullarda eğitim verecek. Gelecek yıl tamamlanması beklenen 5 katlı okul, bölgenin önemli bir ihtiyacını giderecek.


Okul için 9...