02 / 05 / 2024

Altındağ Feridun Çelik aile sağlık merkezi

Altındağ Feridun Çelik aile sağlık merkezi

Altındağ Feridun Çelik ve Başpınar Mahalleleri'ne yapılacak aile sağlık merkezlerinin ihalesi Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 5 Ağustos tarihinde saat 10.00 'da gerçekleştirilecek.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

Antalya'da 1999 öncesi yapılan 40 bin bina risk altında!

Akdeniz Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Antalya’da birinci derece deprem bölgesinde 290 bin kişinin yaşadığını  ve 1999 öncesi yapılan 40 bin binanın risk altında olduğunu söyledi...

Ankara Altındağ'daki 50 metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Altındağ Belediyesi; Beşikkaya, Feridun Çelik, Hacettepe ve Peçenek Mahallesi'nde halk sağlığını tehdit eden 50 metruk yapıyı yıktı.

Altındağ'da 1.8 milyon TL'ye arsa hissesi!

Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Feridun Çelik, mahallesinde bulunan Belediye hissesi 1 milyon 847 bin 900 TL bedel ile ihaleye çıkarılıyor. 

Altındağ Belediyesi mahalle camilerinin inşaatı sürüyor!

Altındağ Belediyesi’nin Gülpınar, Feridun Çelik ve Çamlık mahallelerine yaptığı camilerin inşaatı hızla devam ediyor. Altındağ Belediyesi, ilçeye şu ana kadar 8 mahalle camisi inşa etti.

Ankara Altındağ'a 30 bin metrekarelik park inşa ediliyor!

Altındağ Belediyesi, ilçeye yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Altındağ’ın son yıllarda büyük değişime uğrayan mahallesi olan Feridun Çelik Mahallesi’nde yapımına başlanan dev park, tam 30 bin metrekare büyüklüğünde...

Ankara Beşikkaya ve Feridun Çelik Mahallesi imar planı askıda!

Ankara Altındağ İlçesi, Beşikkaya - Feridun Çelik Mahallesi sınırları içerisinde bulunan, ilgili kadastro parselleri ve tescil harici alanlardaki 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Ankara Altındağ'da 7 projenin temeli atıldı!

Altındağ Belediyesi, Karapürçek, Ali Ersoy, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar mahallelerine yapılacak olan 5 aile sağlığı merkezi ile 2 cami projesinin temellerini törenle attı..

'Batıkent'teki evler beklentilerin altında kaldı'

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, Batıkent civarındaki imarlı kısımlara genellikle lüks daireler yapıldığını belirterek, "Şu anda daire satışlarımız beklentilerimizin çok altında" dedi. Çelik, lüks ev satışlarındaki düşüşün nedenlerini de sır

Ankara Altındağ Beşikkaya-Feridun Çelik Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Ankara Altındağ ilçesine bağlı Beşikkaya Mahallesi ve Feridun Çelik Mahallesi'nde riskli alan ilan edilen parseller için hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıktı. Planlar 20 Eylül'de askıdan inecek...

Erdemir'in kârı beklentinin altında gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir'in ikinci çeyrek net kârı bir önceki yıl aynı döneme göre yüzde 9 artışla 344.7 milyon lira ile beklentilerin altında gerçekleşti.

Altındağ Feridun Çelik ve Başpınar Mahalleleri'ne aile sağlık merkezi yapılacak!

Altındağ Feridun Çelik ve Başpınar Mahalleleri'ne yapılacak aile sağlık merkezlerinin ihalesi Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 5 Ağustos tarihinde saat 10.00 'da gerçekleştirilecek.

Özbal Çelik Boru TANAP projesi ön yeterlilik puanının altında kaldı!

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özbal Çelik Boru TANAP projesi ön yeterlilik puanının altında kaldı...

Altındağ Feridun Çelik aile sağlık merkezi Haberi

Altındağ Feridun Çelik aile sağlık merkezi


Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Feridun Çelik ve Başpınar Mahalleleri'nde aile sağlık merkezi hayata geçirecek. İnşaat ihaleleri 5 Ağustos tarihinde saat 10.00'da yapılacak. 


Açık ihale yapılacak ihaleler sonrasında işe sözleşme imzalandıktan sonra 7 gün içinde başlanacak ve 400 günde tamamlanacak. 


Söz konusu aile sağlık merkezi ihalesi Zübeyde Hanım Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Fen işleri Kampüsü Akköprü Altındağ, Ankara'da yapılacak. 


İHALE İLANI:


İNŞAAT İŞİ 2014/79253 BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 970


FERİDUN ÇELİK - BAŞPINAR MAHALLELERİ AİLE SAĞLIK MERKEZİ İNŞAATI


ALTINDAĞ BELEDİYESİ FEN İSLERİ MÜDÜRLÜĞÜ


Feridun Çelik - Başpınar Mahalleleri Aile Sağlık Merkezi İnşaatı yapı Kanununun 19 uncu maddesine göre açjk ihale usulü ile ihale edilecektir.


ihale Kayıt Numarası : 2014/79253


İdarenin

4734 sayılı Kamu İhale


İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler


a) Adresi: ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ İSLERİ KAMPÜSÜ AKKÖPRÜ


b) Telefon ve faks numarası:...