28 / 08 / 2024

altındağ gültepe 3. etap konut teslimleri ne zaman

altındağ gültepe 3. etap konut teslimleri ne zaman

Ankara Altındağ’da değişim tüm hızıyla devam ederken yatırımlar ihtiyaçlara yönelik yapılıyor. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ’a bambaşka bir görünüm kazandıran Başkan Tiryaki, Gültepe Mahallesi’nde de önemli işlere imza atıyor...

İslam Memiş bu kez gram altında 3 bin 500 TL için resmen tarih verdi! Elinde avucunda altın olanlar hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Mayıs'ın 'gümüş' ayı olarak geçtiğini belirtti. Memiş, gram altında 3 bin 500 TL için de resmen tarih verdi.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı.

Gülaylar altın çıldırdı! Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında! Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi

Gülaylar altın seçili altın takılarda dev kampanyasını açıkladı. Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında satılıyor. Peki Gülaylar altında en uygun takı hangisi? İşte Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi.

Altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son dönemlerde sert düştü. Rekordan rekora koşan gram altın ons altının gerilmesi ile değer kaybetti. Bugün ise altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları...

İndirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala binlerce kişi sevdikleri için yeni yıl hediyesi arayışına girdi. Altın takı almak isteyenler için, indirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

İşte İslam Memiş'in altında gösterdiği yeni zirve!

ABD enflasyoın verilerinin beklentinin altında gelmesiyle yükselişe geçen altın 1044 TL'ye kadar yükseldi. Yaşanan son gelişmeleri yorumlayan İslam Memiş ise dudak uçuklatan bir tahminde bulundu.

Altında son noktayı bu kez İslam Memiş koydu! Gram altın 3 gün sonra işte bu kadar olacak! Hemen göz atın!

Altında son noktayı bu kez ünlü ekonomist İslam Memiş koydu. Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş gram altın ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Gram altın 3 gün sonra işte bu kadar olacak! Hemen siz de bir göz atın...

Yastık altında doları olan yatırımcılar beklenen gün geliyor bakmadan geçmeyin! Dolar 3 gün sonra böyle olacak

Piyasaların merakla beklediği Avrupa Merkez Bankası kararı dün açıklandı. Şimdi ise gözler Fed faiz kararına çevrildi. Yastık altında doları olan yatırımcılar bakmadan geçmeyin. Dolar 3 gün sonra böyle olacak.

Altında görünüm kasvetli! Altın yatırımcıları için tek umut... Herkes o günü bekliyor 

Altın fiyatları Fed'in faiz kararı sonrasında baskı altına girdi. Ons altın 2,5 yıl aradan sonra 1623 dolara kadar geriledi. Altında görünüm kasvetli devam ederken yatırımcıların tek umudu bu gelişmede. İşte detaylar...

Gram altında o rakam açıklandı! Altını olanlara şok uyarı! Bakmadan hareket etmeyin!

Gram altında görülen sert hareketler yatırımcıların dikkatini çekiyor. Altın yatırımcıları gram altının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Peki gram altın 1.000 TL'nin altına düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Piyasaların ünlü ismi Tuncay Turşucu altında yükselişe işaret etti

Tuncay Turşucu Araştırma ve Danışmanlık Kurucusu Tuncay Turşucu, ons altın fiyatında yaşanan değer kaybıyla ilgili değerlendirmesinde “Önümüzdeki günlerde, yaşanan bu sert hareketin bir geri çekilmesi, hem Dolar endeksinde hem altında görülebilir." dedi.

altındağ gültepe 3. etap konut teslimleri ne zaman Haberi

altındağ gültepe 3. etap konut teslimleri ne zaman


Gültepe 3. Etap Projesi için kura çekimi yapıldı. Gültepe Mahallesi 3. Etap’ta yer alan modern konutlar yeni sahiplerine kavuştu.


Ankara Altındağ’da değişim tüm hızıyla devam ederken yatırımlar ihtiyaçlara yönelik yapılıyor. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ’a bambaşka bir görünüm kazandıran Başkan Tiryaki, Gültepe Mahallesi’nde de önemli işlere imza atıyor.


Başkan Tiryaki, Altındağlı vatandaşlara daha rahat bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor. Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ’a modern bir görünüm kazandırmak için kararlı mücadelesini sürdürürken, kentsel dönüşüm adına da önemli adımlar atıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alan Gültepe 3. Etap Projesi için kura çekimi yapıldı. Gültepe Mahallesi 3. Etap’ta yer alan modern konutlar yeni sahiplerine kavuştu.


348 DAİRE SAHİBİNİ BULDU


56 bin 266 metrekarelik bir alan üzerine kurulu Gültepe 3. Etap’ta 348 daire sahibini buldu. Daha...