03 / 05 / 2024

Altındağ Örnek Mahallesinde kentsel dönüşüm bürosu

Altındağ Örnek Mahallesinde kentsel dönüşüm bürosu

ALTINDAĞ Belediyesi, söz hakkını her zaman olduğu gibi bir kez daha vatandaşa verdi. Kentsel dönüşüm için harekele geçilen Örnek Mahallesi'ne bir danışma bürosu kuruldu.

Altındağ Belediyesi, başkentte 120 milyon TL'ye arsa satıyor! 

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale (Yenihayat) Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Altındağ Belediyesi'nden 15.8 milyon TL'ye satılık 77 gayrimenkul!

Altındağ Belediyesi, 12 mahallesinde yer alan 77 gayrimenkuldeki hissesini ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...

Altındağ Belediyesi'nden örnek dönüşüm kararı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Türkiye'deki tüm yerel yönetimler arasında bir ilke imza atarak yatırımcıların ve yatırımların önünü açacak bir karara imza attı.

Altındağ'da 1.8 milyon TL'ye arsa hissesi!

Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Feridun Çelik, mahallesinde bulunan Belediye hissesi 1 milyon 847 bin 900 TL bedel ile ihaleye çıkarılıyor. 

Altındağ Belediyesi'nden 73 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakarya Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Altındağ Belediyesine ait Konut + Dükkan İnşaatı işi 7 Şubat'ta ihale edilecek. İnşaat işi için muhammen bedel 73 milyon 194 bin TL olarak belirlendi..

Altındağ'da 14.3 milyon TL'lik öğrenci yurdu inşaat ihalesi!

Altındağ Belediye Başkanlığı tarafından Gültepe Mahallesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 3 Ocak 2018 tarihinde yapılacak..

Altındağ Örnek Mahallesi'nde riskli alan kararı!

Ankara İli Altındağ İlçesi, Örnek Mahallesi'nde bulunan ekli ve kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

Altındağ Örnek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hazırlığı!

Türkiye’de kentsel dönüşümün acilen birçok yerde yapılması gerektiğini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Altındağ Örnek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hazırlığının başladığını belirtti.

Altındağ Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Altındağ Belediye Başkanlığı Ankara ili, Altındağ ilçesi, Beşikkaya Mahallesinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak. İhalelerin toplam bedeli 163 milyon 860 bin 26 TL olarak belirlendi.

Veysel Tiryaki Altındağ'daki dönüşümü anlattı!

Gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla kurum ve kuruluşlara örnek olan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Başbakanlık’tan gelen uzman yardımcılarına tecrübelerini aktardı.

Altındağ Örnek Mahallesi’ne kentsel dönüşüm bürosu!

Altındağ Örnek Mahallesi’ne bir danışma bürosu kuruldu. Danışma bürosu kurulur kurulmaz aynı günde 100 kişinin başvuruda bulunması bölgede yapılması planlanan kentsel dönüşüme ne kadar sıcak bakıldığını gözler önüne serdi.

Altındağ Örnek Mahallesi'ne yeni kentsel dönüşüm bürosu!

Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm için Örnek Mahallesi'ne bir danışma bürosu kurdu. Danışma bürosu kurulur kurulmaz aynı günde 100 kişinin başvuruda bulundu.

Altındağ Örnek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm bürosu kuruldu!

Altındağ Belediyesi, söz hakkını her zaman olduğu gibi bir kez daha vatandaşa verdi. Kentsel dönüşüm için harekete geçilen Örnek Mahallesi’ne bir danışma bürosu kuruldu.

Altındağ Örnek Mahallesinde kentsel dönüşüm bürosu Haberi

Altındağ Örnek Mahallesinde kentsel dönüşüm bürosu

ALTINDAĞ Belediyesi, söz hakkını her zaman olduğu gibi bir kez daha vatandaşa verdi. Kentsel dönüşüm için harekele geçilen Örnek Mahallesi'ne bir danışma bürosu kuruldu.  Danışına bürosu kurulur kurubııaz aynı günde 100 kişinin başvuruda bulunması bölgede yapılması planlanan kentsel dönüşüme ne kadar sıcak bakildiğim gözler önüne serdi.  Merale ettikleri sorulara danışına bürosunda cevap bulan mahalle sakinleri, dilekçelerini danışına bürosuna teslim ediyor. Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne bağlı personeller ise mahalle sakinlerine bilgi veriyor. Örnek Mahallesi Telsizler Blokları'ııda kentsel dönüşüm isteyen vatandaşlar, tapu ve kimlik fotokopileriyle birlikte danışma bürosundan kayıt yaptırabiliyor. 

Bölgede dönüşümün uygulanması için mahalle sakinlerinin yüzde 90 oranında mutabakata varması gerekiyor. 590 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu bölgenin geleceği Altındağ'ın her bir noktasında olduğu gibi yine  vatandaş tarafından...