29 / 04 / 2024

Altının yükselişi nereye kadar sürecek

Altının yükselişi nereye kadar sürecek

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Türkiye’de en iyi yatırım araçlarından biri olarak görülen altının yükselişinin nereye kadar süreceği ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

Altın yükseliş trendine devam ediyor. Rekora doymayan altın fiyatları yükselişe devam ederken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu merak ediyor. İslam Memiş, yatırımcılara yapılması gerekeni söyleyerek rakam verdi.

5 yılda dolar yüzde 546, Euro yüzde 502, gram altın yüzde 928 arttı!

2018 yılından 2023'e kadar dolar kuru yüzde 546 artış gösterirken, gram altın yüzde 928 oranında, Euro kuru ise yüzde 502 artış gösterdi. Yine söz konusu 5 yılda litre fiyatı otogazda yüzde 500, benzinde yüzde 537, motorinde yüzde 687 arttı.

Altın yükselişte! Altın yatırımcıları dikkat! Gram altın bugün 2 bin 66 TL oldu! 30 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın 2 bin 66 lira oldu. Altın yatırımcıları dikkat, bugün çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Altın fiyatları tekrar yükselişte! 24 Ocak 2024 Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın yüzde 0,19 artışla 2032 dolardan işlem görürken yatırımcılar 24 Ocak Perşembe Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatlarını araştırıyor. 

Altın yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 1 gram altın kaç TL? 9 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası düşüşe  geçen altın bugün tekrar yön değiştirdi. Peki 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 9 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın yükselişe geçti! Yastık altında altını olanlar dikkat! 20 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını anbean takip ediyor. İşte 20 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

O tarihe dikkat! Gram altın 2 bin TL olacak

19 Ekim'de, altın fiyatları tarihi bir rekora imza attı. Altın fiyatlarının yükselişi, İsrail-Hamas çatışmasının da etkisiyle hızlandı. Bu konuda ekonomist Tuna Kaya'dan ilginç değerlendirmeler geldi ve Kaya, gram altının ne zaman 2 bin TL'yi aşabileceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

'Elinizdeki altınlara sahip çıkın' diyen İslam Memiş yükseliş için tarih verdi!

Altın fiyatları son günlerde sert düşüşe geçti. Ons altın 1819 dolara kadar gerilerken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara ''elinizdeki altınlara sahip çıkın'' diyerek altının yükseleceği tarihi açıkladı.

Altın yükselişte! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftayı sakin kapatan altı haftaya hareketli bir giriş yaptı. Peki  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları.

ALTIN YÜKSELİŞTE: Son dakika! Gram, çeyrek, yarım altın kaç TL? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları...

29 Ağustos Salı günü altın fiyatları yukarı yönlü hareketini sürdürmeye devam ediyor. Gram altın, 1.630 TL seviyelerinde seyrettiği noktadan, şu an itibarıyla 1.650 TL seviyesine kadar yükseldi.

Altının yükselişi nereye kadar sürecek Haberi

Altının yükselişi nereye kadar sürecek

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Türkiye'de en iyi yatırım araçlarından biri olarak görülen altının yükselişinin nereye kadar süreceği ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

1) Dünya sanal paralara geçmeye hazırlanıyor. Dünya sanal paralara geçerken merkez bankalarının rezervlerindeki döviz altına dönüyor.

2) Dünya merkez bankalarının son çeyrekten başlayarak gelecek yıllarda iki önemli gündemi olacak. a) Doları nasıl ayakta tutarız? b) Sanal/kripto parayı nasıl çıkartırız? Çıkan sanal/kripto paraların hangilerine rezervlerimizde yer veririz?

3) Yeni sanal/kripto paralar -sanılanın aksine- altına endeksli olmayacak. Belki altına veya gümüşe endeksli sanal paralar da olabilir. Ama genelde konvertible paraların tamamına ya da bir kaç tanesine endeksli paralar göreceğiz.

4) Ama bu süreç tamamlanana kadar altına olan ilgi artacak. Altın ve gümüş favori yatırım enstrümanı olacak.

5)...