24 / 05 / 2024

altınkale inşaat Yeşil Mahalle

altınkale inşaat Yeşil Mahalle

Yeşilbayır bölgesinde 25 dönüm alanda 38'i bahçe dubleks olmak üzere toplam 162 lüks konut yapacaklarını belirten Şirketin sahibi Hasan Çiçek, 'Yeşil Mahalle' projesinin yaklaşık 29 milyon TL'ye mal olacağını kaydetti...

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tok tarafından kuruldu.

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Dürüster tarafındna kuruldu.

İnşaat sektöründe yeşil çimento dönemi başlıyor! Yeşil Çimento nedir?

İnşaat sektöründe kullanılan çimento ve beton gibi temel yapı malzemelerindeki ürün özelliklerinde değişikliğe gidildi. Teknolojik gelişmeler sayesinde malzeme ve ürün portföyünde değişimler yaşanıyor. Bildiğiniz çimentonun rengini unutun, inşaat sektöründe artık yeşil çimento dönemi başlıyor...

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Silivri'de Andrıs Mıezıs tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeni trend yeşil ev!

Son senelerde sürdürülebilir, ekolojik, yeşil, çevre dostu şekillerde adlandırılarak karşımıza çıkan doğayla uyumlu yapılar, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de inşaat sektöründe ön plana çıkmaya başlarken, gelecekle ilgili de önemli ipuçları barındırıyor. 

Malatya Yeşil Topsöğüt konutları inşaatı durduruldu mu?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından inşa edilen Yeşil Topsöğüt konutları inşaatının imara aykırı bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle durdurulduğu iddia edildi. 

AB’nin Yeşil Mutabakat kanunu inşaat malzemeleri sektörünü nasıl etkileyecek?

24 Haziran 2021 tarihinde kanunlaşan Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı – EU Green Deal’ yasası inşaat malzemeleri sektörünü nasıl etkileyecek?

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 50.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Haccettepe Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde 50 milyon 91 bin 663 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

altınkale inşaat Yeşil Mahalle Haberi

altınkale inşaat Yeşil Mahalle

Antalya'da 'Yeşil Mahalle' kuruluyor. Yağmur sularının depolanacağı, enerjinin güneşten sağlanacağı, buharla otomobillerin temizleneceği mahalleyi Altınkale İnşaat yapacak. Şirketin sahibi Hasan Çiçek, bu mahalleyi kurmak için Uluslararası Sertifikasyon Kuruluşu'na başvurduklarım söyledi. 


Yeşilbayır bölgesinde 25 dönüm alanda 38'i bahçe dubleks olmak üzere toplam 162 lüks konut yapacaklarını belirten Çiçek, 'Yeşil Mahalle' projesinin yaklaşık 29 milyon TL'ye mal olacağını kaydetti. 


Yeşil Mahalle'deki ortak kullanım alanlarının elektrik enerjisini 3 bin 800 metrekare alanda kurulacak güneş panellerinden elde edileceğini anlatan Çiçek, şöyle devam etti: "Atık suyumuzu rehabilite edip tekrar değerlendireceğiz. Yağmur sularmı depolayacağız. Üstün yalıtım hesaplarımız var. Isıtma ve soğutmada olağanüstü verim alacağız. 


Çevreci özellikleri nedeniyle Türkiye'de bir ilk olacak. Kulüp yönetim sistemiyle döner sermaye ile işletilen outlet uygulaması yapılacak. Şehir kulübü olarak düşünürsek, Altınkale Premium Life...