02 / 05 / 2024

Altınkum Turizm Merkezinin 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu

Altınkum Turizm Merkezinin 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu

Çeşme Altınkum'da planların iptal edilmesi bölgede yatırım yapmayı planlayan firmaların da beklemeye geçmesine neden oldu. Ege Turistik İşletmeler Başkanı Mehmet İşler, "Alınan bu karar en az 100 milyon doları uçurdu" dedi.

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Arslan tarafından kuruldu.

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Kartal'da kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

First Class Otel icradan satılıyor! 37.2 milyon TL'ye...

Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, Gevrek Mevkiinde yer alan ve 4672 ada 4 parselde kayıtlı First Class Otel icradan satılıyor...

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Altıner tarafından kuruldu.

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Malek Ata Atwah, Montser Khaled ve Murat Kaygusuz ortaklığında kuruldu.

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Altın tarafından kuruldu.

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Didim Milli Emlak'tan 8.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum, Hisar, Akbük ve Çamlık mahallelerinde yer alan 6 arsayı 8 milyon 152 bin 965 TL'ye satıyor...

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Altınkum Turizm Merkezinin 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu Haberi

Altınkum Turizm Merkezinin 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu

İZMİR Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nm 2013 yılında 223 hektar kapsayan Altınkum Turizm Merkezi'nin 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu'nun izmir l'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edilmesi tepkiye neden oldu. Bölgedeki planların iptal edilmesinin yatırımcının Çeşme'den vazgeçmesine neden olacağını vurgulayan iş dünyası ve turizm sektörü verilen kararı eleştirdi. 


Çeşme Altınkum Turizm Merkezi imar planı iptal edildi!



ÇÖZÜM BULUNMALI

ETİK Başkanı Mehmet İşler, İzmir'de yaşanan ve kronik hale gelen iptal davalarına bir çözüm bulunması gerektiğini; mevcut durumun özellikle yabancı yatırımcıyı korkuttuğunu söyledi. Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel ise, yatırımcının zor durumda kalacağını vurgulayarak, "Altınkum bir çareydi ama planlar yine iptal edildi" dedi. İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Kalkınma Kurulu Başkanı ve Çeşme aşığı Kemal Çolakoğlu ise, "Çeşme için verilen bu kararla...