13 / 05 / 2024

altınok öz yapı denetim firmaları toplantı

altınok öz yapı denetim firmaları toplantı

Kartal Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Kartal’da faaliyet gösteren yapı denetim firmaları temsilcileriyle Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda bir araya geldi. Toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

Altın ve para piyasları uzmanı İslam Memiş, gram altının  1.800 TL olacağı tarihi resmen açıkladı. Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Altın fiyatlarının yükseleceği kesin tarih belli oldu! Bu tarihi görenler dondu kaldı! Hemen şimdiden planınızı yapın

Altın fiyatlarında dalga tersine döndü derken altının yükselişe geçeceği tarih açıklandı! Bu tarihi görenler dondu kaldı! Hemen şimdiden planınızı yapın...

Gram altının 1.160 TL olacağı tarih açıklandı! 1 gram bile altını olanlar hazır bekliyor! Çabuk planınızı yapın 

Gram altının 1.160 TL olacağı tarih açıklandı! 1 gram bile altını olanlar hazır bekliyor! Çabuk planınızı yapın...

Altının füze gibi fırlayacağı tarih resmen belli oldu! Altın piri İslam Memiş net rakam verdi! Çabuk planınızı yapın

Altının füze gibi fırlayacağı tarih resmen belli oldu! Altın piri İslam Memiş net rakam verdi! Altın alıp satmak isteyenler çabuk planınızı yapın.

Altın için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Altın fiyatları son günlerde yatırımcısını üzerken yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu n yanıtını merak ediyor. Düşüşe geçen altın fiyatları için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Altın yatırımcılarının gözü cuma gününe çevrildi! Önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın

Son dakika altın fiyatları milyonların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının gözü cuma günü açıklanacak olan  PCE enflasyonuna çevrildi. Altın yatırımcıları önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın.

Dolarlarımızı bozduralım mı? İslam Memiş rakam verdi! Tarih açıkladı! 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak edenler için rakam verdi. Tarih açıkladı! Elinde 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın!

Gram altının 1.200 TL olacağı tarih belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş son noktayı koydu! Acil planınızı yapın

Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın fiyatları yükselecek mi sorusunun yanıtını arayanlar için Altın Kahini İslam Memiş  gram altının 1.200 TL olacağı tarihi açıkladı. Acil planınızı yapın!

Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın

Ekonomist Hatice Kolçak altın fiyatlarının düşeceğini söyleyerek kritik değerlendirmelerde bulundu. Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın...

altınok öz yapı denetim firmaları toplantı Haberi

altınok öz yapı denetim firmaları toplantı


Kartal Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Kartal’da faaliyet gösteren yapı denetim firmaları temsilcileriyle Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda bir araya geldi. Kartal’da dönüşümün hızlı ve sağlıklı olabilmesi için gerçekleştirilen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, İmar ve Şehircilik Müdürü Müjgan Özer, İmar Müdürlüğü’ne bağlı şefler, mahalle muhtarları ve Kartal’da faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının temsilcileri katıldı. 


Kartal’da vatandaşların sağlıklı ve güvenli binalarda oturmaları için dönüşümü başlatan ve dönüşüm için vatandaş-müteahit ve belediye üçgeninde iletişimin önemine dikkat çeken Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  “Biz 2009’da göreve geldiğimizde yapı denetim hesapları Kartal Belediyesi’ndeydi. Hâlbuki kanun ne der; yapı denetim hesapları bankaya yatar. Hak ediş alımı yapıldığı zaman da belediyeden bir yazı alırsınız, gidersiniz bankadan...