21 / 05 / 2024

Altınoluk Fatih Sultan Mehmet Bulvarı

Altınoluk Fatih Sultan Mehmet Bulvarı

Altınoluk Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na yaya üst geçiti ihalesi Melikgazi Belediyesi tarafından 9 Nisan 2015 günü saat 11:00'de ihale ediliyor.

Adra Altınoluk hemen teslim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Adra Altınoluk projesinde hemen teslim fırsatıyla konut satışları sürüyor. Proje 30 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Adra Altınoluk'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

Edirne'ye Fatih Sultan Mehmet Müzesi yapılacak!

Edirne'de adına inşa edilecek müzede Fatih Sultan Mehmet, Kur'an'ın tefsirine dayalı "Huzur-ı Hümayun dersi" verirken canlandırılacak.

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı Saatli Medrese müze olacak!

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı medrese olarak bilinen Edirne'deki Saatli Medrese, 'Fatih Sultan Mehmet Müzesi' oluyor.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul çıkışı: Fatih Sultan Mehmet dirilse hesap sorar!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına tepki göstererek, “Fatih Sultan Mehmet, bugün ayağa kalksa, dirilse, ‘Sen ne yapıyorsun’ der.” dedi.

Tarihi Fatih Camii 55 yıl sonra ibadete açılacak!

Fatih Sultan Mehmet Han'ın yadigarı olan "Enez Ayasofyası" olarakta bilinen tarihi Fatih Camii 55 yıl sonra ibadete açılacak.

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

İstanbul Boğazı'nda tavizsiz uygulama gerekiyor!

İstanbul Boğazı'nda bir tanker, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü altında yer alan Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarptı ve büyük hasar meydana geldi...

Hekimbaşı Yalısı’na tanker çarptı! Hasar büyük!

İstanbul Boğazı'nda bir tanker, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü altında kıyıda yer alan tarihi Hekimbaşı Yalısı’na çarptı...

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Altınoluk'a kordon ve plaj geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi deniz dolgusu tamamlanan Altınoluk'a 3 milyon lira maliyet ile 3 bin metrekarelik yeni bir kordon inşa ediliyor.

Altınoluk Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Haberi

Altınoluk Fatih Sultan Mehmet Bulvarı

Altınoluk Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na 1 adet yaya üst geçit yapılması ihalesi, Ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


KAYSERİ Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Yer tesliminden itibaren 120 (YÜZYİRMİ) takvim günüdür.


Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda yapılacak üst geçit ihalesi SEYİTGAZİ MAHALLESİ NUH NACİ YAZGAN CADDESİ NO:34 ENCÜMEN SALONU MELİKGAZİ/KAYSERİ'de yapılacak.



İhale Saati: 09.04.2015 -...