06 / 07 / 2024

Altınordu Haziran ayı toplantısı

Altınordu Haziran ayı toplantısı

Ordu Altınordu Belediyesi'nin Haziran ayı olağan meclis toplantısı belediyenin yeni meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş başkanlık yaptı.

Haziran ayında aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Haziran ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 13,86 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşirken, 2023'ün ilk altı ayında külçe altın TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 12,71 reel getiri sağladı.

Altında haziran rüzgarı başladı! Altının efendisi İslam Memiş gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı! 

Altının efendisi İslam Memiş, haziran ayına girilmesi ile altında rüzgarın başladığını söyleyerek, gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı.

Altına fısıldayan adam İslam Memiş'ten uyarı: Haziran ayında altın ve dolar etkilenebilir!

İslam Memiş, Haziran ayı için "gram altın" konusunda uyarıda bulundu ve dolar karşısındaki tüm varlıkların etkilenebileceğini söyledi.

Gram altın Haziran'da çat diye fırlayacak! Altın alacaklar buna bakmadan altın almasın!

Ünlü ekonomist Mert Başaran, gram altının Haziran ayında birden fırlayacağı rakamı verdi. Altın alacaklar buna bakmadan altın almasın!.. İşte ayrıntılar...

Gram altın Haziran ayında bu kadar olacak! Cüzdanını kapan herkes hemen şimdi kuyumcuya fırlayacak!

Altın yatırımcıları, ekonomistlerin altın fiyatına ilişkin yorumlarını yakından izliyor. Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan çok tartışmalı bir iddia geldi. Başaran, altının Haziran ayında geleceğine dair rakamlar açıkladı.

Gram altın mı dolar mı yoksa euro mu? Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayında en çok kazandıranı açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayında hangi yatırım aracının reel getirisinin fazla olduğunu açıkladı.

Türkiye’de kayıtlı işsiz sayısı haziran ayında yıllık yüzde 20,9 arttı

Türkiye İş Kurumu’nun aylık istatistik bülteninine göre, İŞKUR 2022’nin ilk altı ayında yaklaşık 740 bin kişiyi işle buluştururken, aylık ve yıllık baza bakıldığında ise kayıtlı işsiz sayısında artış gözlendi. Haziran ayında kayıtlı işsiz sayısı yaklaşık 30 bin artış gösterdi.

Altın için büyük tahmin az önce geldi! Altın Haziran ayı sonunda işte bu kadar olacak! Hemen bu rakama bakın!

Finans analisti İslam Memiş son zamanların gündem konuları arasında yer alan altın ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İslam Memiş altının Haziran ayı sonunda geleceği rakamı telaffuz etti. İşte detaylar...

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve doların Haziran ayında kaç liraya yükseleceğini açıkladı! Yatırımcılar dikkat

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş gram altın ve dolarda Haziran ayında neler yaşanabileceğini değerlendirdi.

AB'de inşaat üretimi Haziran ayında yükseldi!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin gevşemeye devam ettiği Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 2,9 arttı.

TOKİ Ordu Altınordu kura çekilişi 5 Nisan'da!

60 ay, 84 ay ve 120 ay vade imkanı sunulan Altınordu TOKİ projesinin kura çekilişi 5 Nisan'da yapılacak.

Altınordu'ya yeni meydan ve otopark!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde Ayışığı Düğün Salonunun yer aldığı bölgeyi inceleyerek, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Ordu Altınordu Kamyon Garajı’nın inşaatı bitti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eskipazar Mahallesi’ndeki Altınordu Kamyon Garajı’nın inşaatını tamamladı. Proje 5 dönümlük alanda kuruldu.

Altınordu Haziran ayı toplantısı Haberi

Altınordu Haziran ayı toplantısı

Ordu Altınordu Belediyesi yeni hizmet binasında faaliyete giren meclis toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş başkanlık yaptı. Gerçekleşen toplantı öncesi bir açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş "Yeni hizmet binası içinde olan bazı eksiklikleri tek tek gideriyoruz. Daha önce Ordu Büyükşehir Belediyemizde yaptığımız meclis toplantılarımızı artık Altınordu Belediyesi hizmet binası içinde oluşturduğumuz meclis toplantı salonumuzda yapacağız. Bizlere her zaman destek veren siz değerli meclis üyelerimize ve çalışma arkadaşlarımıza yeni meclis salonumuz hayırlı olsun. Yapılan her hizmet Altınordu'muz için olduğunun her zaman bilincindeyiz. Bizler, bu makamlara millete hizmet etmek için geldik. Millete hizmet ederken de en iyi şartlarda onlara yakışır şekilde modern şartlarda hizmet etmek bizim görevimizdir" dedi.


MECLİS ÜYELERİNDEN SALONA TAM NOT

Altınordu Belediyesi yeni hizmet binasında...