29 / 04 / 2024

Altınordu imar planı

Altınordu imar planı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin ve beraberindeki partililer Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarının iptal edilmesi talebiyle Ordu Büyükşehir Belediyesine dilekçe verdiler.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Altıntepsi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi ile Otogar İç Yolu Bağlantısı Yol Düzenleme Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda...

Tarihi Saraçoğlu Mahallesi için imar planı iptal edildi!

Cumhuriyet’in ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi’ne 'dönüşüm' adı altında otopark yapılmasıyla ilgili koruma amaçlı imar planı iptal edildi.

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattının yer altına alınmasına ilişkin imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Kabataş - Bağcılar Tramvay Hattı Seyitnizam ve Zeytinburnu İstasyonları Arasındaki Kısmın Yer Altına Alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi imar planı askıda!

Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi, 347 parselin bir kısmı ile 23198 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Bingöl'de ilave imar planı onaylandı!

Bingöl Belediye Meclisi tarafından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce hazırlanan ilave imar planı onaylandı. Kararla birlikte Bingöl-Diyarbakır çevre yolunun yaklaşık 150 metre altı ile Berti kavşağından Havaalanı kavşağına kadar olan alan imara açıldı.

Silivri Alipaşa Köyü Mevkii imar planı değişikliği askıda!

Silivri İlçesi, Alipaşa Köyü Mevkiinde işletilen Silivri Yer Altı Doğal Gaz İletim/Dağıtım Tesislerine İlişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Sancaktepe'deki hazine arazisinin imar planı değişti!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesi Samandıra bölgesinde bulunan  Jandarma’ya tahsisli hazine arazisinin imar planı değiştirildi. Araziye cami, park ve zemin altı otopark yapılacağı iddia edildi.

İBB Samandra'daki imar planına itirazları kabul etmedi!

İBB) Meclisi'nde Samandra'da "dini tesis", "park" ve "zemin altı otopark" olarak düzenlenen alanın imar planı itirazları değerlendirildi. Meclis, alanın imar planına itirazları kabul etmedi.

Bayrampaşa Altıntepsi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bayrampaşa İlçesi, Altıntepsi Mahallesi, 338 ada, 1 parsel ve 398 ada, 1 parsele ilişkin imar planı askıya çıktı...

Kuzey Ankara Girişi Altındağ imar planı değişikliği askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Altındağ Etabı'na ilişkin 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy ilçesi, Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Altındağ İskitler kentsel dönüşüm 1.etap imar planı değişikliği askıda!

Ankara Altındağ İlçesi, İskitler MİA Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı I.Etap I.Kısımda Eğitim Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği, 28 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

Altınordu imar planı Haberi

Altınordu imar planı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin ve beraberindeki partililer Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarının iptal edilmesi talebiyle Ordu Büyükşehir Belediyesine dilekçe verdiler.


Burada bir basın açıklaması yapan CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, halen askıda olan imar revizyonunun toplumun yararına olacak nitelikte düzenlenmediğini iddia etti. Söz konusu imar revizyonunun kentin 25-30 yılını bağlayacağını belirten Şahin, "Bizlere yoğun şekilde ulaşan şikayetlerden anladığımız üzere plan Altınordu ve Gülyalı halkını mağdur etmiştir. Bu mağduriyetlerin ortadan kalkması için halen askıda olan 1/5000'lik revizyon imar planının tümden iptal edilerek, yeniden düzenlenecek halkımızın ve konuyla ilgili kurumların görüşü alınarak düzenlenmesini kamuoyu adına talep ederiz" dedi. 


Ordu Güncel...