27 / 04 / 2024

altınözü toki orta gelir başvuruları 2020

altınözü toki orta gelir başvuruları 2020

Hatay Altınözü TOKİ başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Altını olanlara resmen soğuk duş! Gram altın 2 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Altını olanlara resmen soğuk duş... Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan gram altın 2 gün sonra bu kadar olacak... Rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı...

Altında son noktayı bu kez İslam Memiş koydu! Gram altın 3 gün sonra işte bu kadar olacak! Hemen göz atın!

Altında son noktayı bu kez ünlü ekonomist İslam Memiş koydu. Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş gram altın ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Gram altın 3 gün sonra işte bu kadar olacak! Hemen siz de bir göz atın...

Altında bu kez 7 şiddetinde deprem! Gram altın 1 hafta sonra bu kadar olacak! Rakamı görenin ağzı bir karış açık kaldı!

Altında bu kez 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. Gram altın 1 hafta sonra bu kadar olacak... Bu son dakika rakamını görenin ağzı bir karış açık kaldı...

8 ayar altın baget yüzüklerin hepsinde yüzde 33'e varan dev indirim! 8 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi

8 ayar altın yüzükler, 14 ve 22 ayar altın yüzüklere göre daha uygun fiyata satılmakta. Altınaşkı bu uygun fiyatlar üzerine bir de yüzde 33'e varan dev indirim kampanyası başlattı. Peki 8 ayar altın baget yüzükler ne kadar? İşte 8 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi.

Altının geleceği yeni rakam resmen açıklandı! Altını olanlar gardınızı alın! 

Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş, altının geleceği yeni rakamı resmen açıkladı. Altını olanlar gardınızı alın...

Altında resmen kıyamet koptu! Gram altın 10 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı duyanların ağzı bir karış açık kaldı!

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarında resmen kıyamet koptu! Gram altın 10 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı duyanların ağzı bir karış açık kaldı...

Gram altını olanlar için hayati uyarı geldi! Altın Adam İslam Memiş resmen açıkladı! Altını olanlar hemen göz atın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gram altını olanlar için son dakika açıklamaları yaptı. Gram altını olanlar için hayati uyarı geldi! Elinizde altınınız varsa çok acil bu son dakika açıklamasına bakın...

14 ayar altın erkek yüzük fiyatlarında yüzde 25 indirim! Sembolgold 4 Kasım 2022 fiyat listesi

Erkekler için özel olarak bir çok takı modeli yer alıyor. Bun takılardan biri de 14 ayar altın yüzükler. Peki 14 ayar altın yüzük fiyatları ne kadar? 14 ayar erkek altın yüzük fiyatları kaç TL? İşte 4 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Altın sahalara geri dönüyor! Elinde 1 gram bile altını olan acilen göz atsın! Güncel canlı altın fiyatları 4 Kasım 2022

Altın fiyatları son dakika gelişmeler, altın alıp satmak isteyen yatırımcılar tarafından takip ediyor.  Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yükselerek sahalara geri döndü. Elinde 1 gram bile altını olan hemen göz atsın! İşte güncel 4 Kasım 2022 altın alış satış fiyatı.  

En uygun altın yüzük fiyatı ne kadar? 8 Ayar altın yüzükler kapış kapış satılıyor! 3 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi

Altın yüzük salmak isteyenler, bütçesine uygun yüzüklerin fiyatlarını araştırıyor. Hem güzel şık olsun hem de en uygunu olsun isteyenler için Altınaşkı 8 ayar altın yüzüklerde yüzde 33'e varan indirim başlattı. Peki 8 ayar altın yüzükler ne kadar? İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi.

altınözü toki orta gelir başvuruları 2020 Haberi

altınözü toki orta gelir başvuruları 2020

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu orta gelir projesinde toplam 158 adet konut mevcut. Hatay Altınözü TOKİ başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor.

Başvuruların alınmaya başladığı Hatay TOKİ 2020 projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Hatay Altınözü orta gelir grubu projesi için başvurular Halk Bankası aracılığıyla alınıyor.

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Hatay Altınözü 2020 orta gelir grubu projesinde en düşük konut fiyatı 178 bin 339 TL, en yüksek konut fiyatı 233 bin 364 TL olarak belirlendi.

Peşinat oranının yüzde 10 ve yüzde 20 olduğu Altınözü TOKİ 2020 projesi için ödenecek aylık taksit tutarı 792,62 liradan başlıyor, 1.750 liraya kadar yükseliyor.

TOKİ Hatay Altınözü orta...