23 / 07 / 2024

altıntaş zafer havalimanına nasıl gidilir

altıntaş zafer havalimanına nasıl gidilir

Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar'a hizmet veren Zafer Havalimanı'nın yapıldığı Kütahya'nın Altıntaş ilçesi, aldığı yatırımlarla geleceğin en parlak ilçesi olarak gösteriliyor. Başkan Yüzüak, havalimanını sıçrama tahtası olarak görüyor...

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Çeşme-Alaçatı havalimanına gerek var mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çeşme-Alaçatı'ya bir havalimanı yapılmasına ne gerek var. İzmir’de Adnan Menderes Havalimanı yeterli. Üstelik arada şahane bir otoyol var" dedi. Peki Çeşme-Alaçatı havalimanına gerçekten gerek var mı?

Altıntaç İnşaat Nakliyat Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaç İnşaat Nakliyat Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altıntaç tarafından kuruldu.

Altıntaşlar Teknik Madencilik İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaşlar Teknik Madencilik İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mursel Salman tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı'na 30-40 civarında bungalov tarzı otel yapılacak!

2019 hedeflerini tutturduklarını dile getiren İGA Ceo’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı'na Uzakdoğu’daki havalimanlarında revaçta olan uzay kapsülü gibi, bungalov tarzı 30-40 civarında otel yapacağız.” 

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi böyle olacak!

Atatürk Havalimanı’na, belli bölümlerinin yıkımının ardından “millet bahçesi” yapılacak. Millet bahçesine ilişkin tasarım çalışmalarının ilk görseline ulaşıldı...

Altıntaş Alüminyum Metal Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Alüminyum Metal Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Altıntaş tarafından kuruldu.

Antalya Havalimanı'na 450 milyon avroluk terminal yatırımı!

Fraport AG Üst Yöneticisi (CEO) Stefan Schulte, ''Antalya Havalimanı'na bugüne kadar 450 milyon avronun üzerinde terminal yatırımı yapıldı'' dedi.

TOKİ Kütahya Altıntaş orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kütahya Altıntaş alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Prof. Dr. Cenk Yaltırak: Atatürk Havalimanı’na dokunulmamalı!

Beklenen büyük Marmara depremiyle ilgili açıklama yapan Prof.Dr Yaltırak, “Acil durumlara karşı Atatürk Havalimanı’na dokunulmamalı. Helikopter ve uçakların ineceği pistler, tuvaletler, otoparklar, jeneratörler mevcut. Pistlerin asla ve asla elden çıkarılmaması gerekiyor” dedi

Kütahya Altıntaş'ta 2.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Altıntaş Kaymakamlığı Milli Emlak Servis Şefliği, Kütahya Altıntaş'ta yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

altıntaş zafer havalimanına nasıl gidilir Haberi

altıntaş zafer havalimanına nasıl gidilir


Zafer Havalimanının açılması ile geleceğin en parlak ilçelerinden biri olan Altıntaş'ta yatırımlar hızla devam ediyor. İlçenin değişen çehresinin yanı sıra, birçok önemli projeye imza atıldığını bildiren Altıntaş Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak devlet yatırımları ile Belediye yatırımlarını birleştirerek önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi. 


İlçenin 65 yıllık tarihinde Zafer Havaalanının önemli bir dönüm noktası olduğuna değinen Başkan Yüzüak, Zafer Havaalanının ilçenin sıçrama tahtası olduğunu belirterek, "Bu yatırım nedeniyle biz devlete ve hükümete teşekkür ediyoruz. Buna istinaden Çevremizde havaalanına paralel çevre yolunun yapılması, Beşkarış barajının bitirilip bu sene su kanallarının açılması ilçenin geleceği açısından umut verici olgular oldu. Biz bunları şükran ve minnetle karşılıyoruz. Tabi ki bunlar ulusal projelerdir. Havaalanları, yollar, ve barajlar devletimizin ulusal proje kapsamı içerisinde ilçemize yapmış olduğu yatırımlardır" dedi. Devletin...