06 / 05 / 2024

Altınyağ Kombinaları iletişim

Altınyağ Kombinaları iletişim

Altınyağ Kombinaları A.Ş. tarafından karar verilip bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları firması, Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları şirketini devir aldı.

Altınyağ Kombinaları yatırım teşvik belgesi aldı!

Artı Yatırım Holding tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları, Ekstrasyon ünitesi, nötralizasyon ünitesi, seperatör, kırma makinesi, depolama ve çelik silolar inşa etme yatırım planları için yatırım teşvik belgesi aldı...

Altınyağ Kombinaları yatırım teşvik belgesi müracatı yaptı!

Altınyağ Kombinaları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları yatırım teşvik belgesi başvurusunda bulunmak amacıyla T.C.Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama Genel Müdürlüğü'ne başvuru yaptı...

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Anthaven Aspat iletişim!

ASPAT, Dünya harikası bir koy türkülere konu olmuş. Anthaven Aspat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 

Fuzul TEM Konutları iletişim!

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Fuzul TEM Konutları projesi 17-18 katlı altı blok olarak şeklinde yükseliyor. Fuzul TEM Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri iletişim!

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir'de yükselen Kavuklar Bornova Evleri projesinde daire teslimleri Temmuz 2018 yılında yapılıyor...

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Axis İstanbul Sur Yapı iletişim!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Sur Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Avcılar Ispartakule Evleri iletişim bilgileri!

Alt gelir grubu için 1.000 TL başvuru bedelinin olduğu projede 1.500 adet daire satışa sunuluyor. Avcılar Ispartakule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Altınoran Sinpaş iletişim bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 62 metrekareden başladığı projede daire tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Altınoran Sinpaş iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0312) 490 10 72 olarak belirlendi.

Kasaba 3. Etap satış ofisi iletişim!

İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de inşa edilen proje İş Altınhas tarafından hayata geçiriliyor. Kasaba 3. Etap satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0216 435 83 57 olarak belirlendi.

İş Altınhas Kasaba 3. Etap iletişim!

İş Altınhas Kasaba 3. Etap iletişim için 0216 435 83 57 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Teslimlerin Şubat 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen proje İstanbul Çekmeköy Ömerli'de yükseliyor.

Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi iletişim!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Altınyağ Kombinaları iletişim Haberi

Altınyağ Kombinaları iletişim

Altınyağ Kombinaları tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuz 02.04.2014 tarihinde yaptığı toplantıda; 

Şirketimizin 09.01.2014 tarih, 1/1 sayılı kararı ile kamuya açıklanan Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile devralma yoluyla birleşme işleminin SPK'nın 28.12.2013 tarihinde yürürlüğe giren II.23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği'nin 6.maddesine istinaden işlemden kaldırılmasıyla,

Şirketimizin 31.12.2013 tarihli Mali Tabloları esas alınarak Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ile Sermaye Piyasası Kurulunun II.23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme işlemlerine ilişkin esaslar tebliği ve diğer ilgili kanun hükümlerince İzmir Ticaret Sicili Müdürlüğünün 10441 sicil numarasında kayıtlı Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile tüm aktif ve pasiflerinin kül halinde devralma yoluyla birleşmesine,

Birleşme işlemi için Sermaye Piyasası Kurulu'nun belirlediği bir bağımsız denetim kuruluşundan Uzman Kuruluş Raporu çıkarılmasına,...