16 / 05 / 2024

Altınyaprak İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Dayanıklı Tüketim Malları Nakliye Sanayi Ticaret Şirketi

Altınyaprak İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Dayanıklı Tüketim Malları Nakliye Sanayi Ticaret Şirketi

Altınyaprak İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Dayanıklı Tüketim Malları Nakliye Sanayi Ticaret Şirketi, Güler Karaltı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ekim'de kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlhan tarafından kuruldu.

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Okan tarafından kuruldu. 

Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Eyüp Esergün tarafından kuruldu.

Set Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Nakliyecilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Set Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Nakliyecilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Negiz tarafından kuruldu.

Yılmanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Anonim Şirketi, Bozkurt Uzun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

Amasyalı ALG Altındağ İnşaat mağdurları çözüm bekliyor!

Amasya'nın Taşova ilçesinde 2016 yılı Mart ayında ALG Altındağ İnşaat müteahhidinin kaçması ile büyük mağduriyet yaşayan yaklaşık 60 vatandaşın umutsuz bekleyişi sürüyor.

1 Adım Orman Ürünleri İnşaat Metal Plastik Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1 Adım Orman Ürünleri İnşaat Metal Plastik Endüstriyel Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aykuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Çağbir Mimarlık İnşaat Metal Gıda Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağbir Mimarlık İnşaat Metal Gıda Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Çatalbaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Promos Grup İnşaat Metal Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Promos Grup İnşaat Metal Danışmanlık Anonim Şirketi, Betül Şahsiyar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

Altınyaprak İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Dayanıklı Tüketim Malları Nakliye Sanayi Ticaret Şirketi Haberi

Altınyaprak İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Dayanıklı Tüketim Malları Nakliye Sanayi Ticaret Şirketi

Altınyaprak İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Dayanıklı Tüketim Malları Nakliye Sanayi Ticaret Şirketi, Güler Karaltı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu. 


Altınyaprak İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Dayanıklı Tüketim Malları Nakliye Sanayi Ticaret Şirketi iş konusu;1 - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2 - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3 - Türkiye sınırları içinde veya...