29 / 04 / 2024

Amasyalı ALG Altındağ İnşaat mağdurları çözüm bekliyor!

Amasyalı ALG Altındağ İnşaat mağdurları çözüm bekliyor!

Amasya'nın Taşova ilçesinde 2016 yılı Mart ayında ALG Altındağ İnşaat müteahhidinin kaçması ile büyük mağduriyet yaşayan yaklaşık 60 vatandaşın umutsuz bekleyişi sürüyor.



Altındağ mağdurları adına  açıklama yapan Abdullah Biçer şunları kaydetti: "Peşin para ödeyerek almış olduğumuz 2015 yılında teslim edilmesi taahhüt edilen dairelerimiz zamanında teslim edilmediği gibi 2016 Mart ayında eşim Ayşe Biçer adına bankanın haciz işlemi ile karşılaştık. Eşim ve ben emekliyiz. Tüm Birikimlerimizi ve bir kısmını da borçlanarak aldık, ancak dairemiz hala teslim edilmedi ve ipotek altında. Bankadan dairelerimizin haciz yolu ile ihale ile satılacağı tebligatı geldi. Aile ortamımız bozuldu. Büyük sıkıntı içerisindeyiz.


Mağdur bir arkadaşımız, dönemin Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı şimdiki Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a durumu anlattı. Kendisinin konu ile ilgileneceğini öğrenince ümitlerimiz artmıştı. Ancak bugüne kadar konu ile ilgili herhangi bir gelişme olmadı. Buradan 15 Temmuz günü askeri aracın üzerine çıkarak demokrasi mücadelesi veren bir vatandaş olarak, başta ümitsizlerin ümidi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, konuya vakıf olan Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, Amasya milletvekillerimiz Naci Bostancı, Haluk İpek, Mustafa Tuncer ve yetkililerden bu mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini istirham ediyoruz" dedi. 


Amasya Objektif Gazetesi


Geri Dön