14 / 05 / 2024

ALG Altındağ İnşaat mağdurları

ALG Altındağ İnşaat mağdurları

Amasya'nın Taşova ilçesinde 2016 yılı Mart ayında ALG Altındağ İnşaat müteahhidinin kaçması ile büyük mağduriyet yaşayan yaklaşık 60 vatandaşın umutsuz bekleyişi sürüyor.

İnşaat devleri depreme dirençli İstanbul için aynı çatı altında toplanacak!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 20 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek “inSuppliers İnşaat Sektörü Profesyonelleri Buluşması” özel oturumunda sektör temsilcileri ile depreme dirençli İstanbul için bir çatı altında bir araya gelecekler. 

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Gram altında bu rakam ilk kez verildi! Yıl sonu bu rakamı görecek! Aklınızı başınızdan alacak! Acil bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın piyasasına yönelik açıklamalarda bulundu. Altında önümüzdeki dönemde bir geri çekilme olup olmayacağı konusunda birtakım değerlendirmelerde bulunan Yıldırımtürk, altının 2 bin TL’yi görebileceğini söyledi.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tok tarafından kuruldu.

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Dürüster tarafındna kuruldu.

Altındağ Tüketim Malzemeleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altındağ Tüketim Malzemeleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hayati Özdemir tarafından kuruldu.

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Silivri'de Andrıs Mıezıs tarafından kuruldu.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

ALG Altındağ İnşaat mağdurları Haberi

ALG Altındağ İnşaat mağdurları

Altındağ mağdurları adına  açıklama yapan Abdullah Biçer şunları kaydetti: "Peşin para ödeyerek almış olduğumuz 2015 yılında teslim edilmesi taahhüt edilen dairelerimiz zamanında teslim edilmediği gibi 2016 Mart ayında eşim Ayşe Biçer adına bankanın haciz işlemi ile karşılaştık. Eşim ve ben emekliyiz. Tüm Birikimlerimizi ve bir kısmını da borçlanarak aldık, ancak dairemiz hala teslim edilmedi ve ipotek altında. Bankadan dairelerimizin haciz yolu ile ihale ile satılacağı tebligatı geldi. Aile ortamımız bozuldu. Büyük sıkıntı içerisindeyiz.


Mağdur bir arkadaşımız, dönemin Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı şimdiki Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a durumu anlattı. Kendisinin konu ile ilgileneceğini öğrenince ümitlerimiz artmıştı. Ancak bugüne kadar konu ile ilgili herhangi bir gelişme olmadı. Buradan 15 Temmuz günü askeri aracın üzerine çıkarak demokrasi mücadelesi veren bir vatandaş olarak, başta...