19 / 05 / 2024

İnşaat devleri depreme dirençli İstanbul için aynı çatı altında toplanacak!

İnşaat devleri depreme dirençli İstanbul için aynı çatı altında toplanacak!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 20 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek “inSuppliers İnşaat Sektörü Profesyonelleri Buluşması” özel oturumunda sektör temsilcileri ile depreme dirençli İstanbul için bir çatı altında bir araya gelecekler. 



KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 20 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek “inSuppliers İnşaat Sektörü Profesyonelleri Buluşması” özel oturumuna konuk olacak. Sektörün öncü firmalarının katılımıyla gerçekleşecek etkinliğe konuşmacı olarak katılacak Ali Kurt, dünyanın en önemli metropollerinden biri olan İstanbul'u deprem dirençli bir kent haline getirmek için yürütülen projeleri ve kamudan gelen talepleri paylaşacak, sektörün önerilerini dinleyecek. Depreme dayanıklı bir İstanbul için, birlikte yapılabilecekler ve daha yakın bir iş birliğinin adımları tartışılacak.

DEPREME KARŞI DİRENÇLİ KONUTLAR İÇİN ÖZEL KAMU İŞ BİRLİĞİ 

Dünyanın en önemli metropollerinden biri olan İstanbul'u deprem dirençli bir kent haline getirmek için KİPTAŞ’ın yaptığı planlamaların, yürütülen projelerin ve kamudan gelen taleplerin paylaşılacağı özel oturumda, tedarikçi, inşaat taahhüt ve gayrimenkul firmaları ile kamu-özel sektör iş birliği adımlarını geliştirmek için yapılabilecekler, tüm tarafların talep ve beklentileri ile iş birliği yol haritasının adımları tartışılacak. 

SEKTÖRÜN TÜM AKTÖRLERİ BİR ARADA OLACAK 

İnşaat sektörünün başarılı Startup’ı inSuppliers ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte, sektörün önde gelen yatırımcı ve taahhüt firmaları, farklı sektörlerin inşaat grupları, mimarlık ofisleri, ürün ve hizmet sağlayıcıları, sektörün dönüşümüne öncülük eden meslek kuruluşları, dernekler ve üniversitelerin öğrenci kulübü temsilcileri bir arada olacak. 

İnşaat devleri depreme dirençli İstanbul için aynı çatı altında toplanacak!

InSuppliers NEDİR?

İnşaat sektörünün profesyonel ağı inSuppliers, sektör profesyonellerinin kendilerine en uygun iş ortaklarını doğrudan bulmalarını kolaylaştıran, B2B ve B2C paydaşlar arası eşleşme ve önerme hizmeti sunan global bir networking platformudur. 

Üreticisinden uygulamacısına kadar inşaat sektörünün tüm paydaşlarının düşük pazarlama bütçeleri ile görünürlüklerini artırabileceği, iş geliştirebileceği, ihracat fırsatı/imkânı olmayan sektör paydaşlarının ihracatta pay alma fırsatı yakalayabileceği yenilikçi startup inSuppliers.com, teyitli referanslar ile bilgi kirliliğini azaltarak, uzmanlık arayışlarında aracısız direkt yetkili kişiye ve yeni pazarlara erişim fırsatı sağlar.

İnşaat sektöründeki ürün ve hizmet sağlayıcılardan (tedarikçi, alt yüklenici) karar vericilere (müteahhit, yatırımcı), destek kuruluşlarından (meslek odası, dernek, STK) öğrenci kulüplerine (yapı, tasarım ve girişimcilik kulüpleri) ve dönüşümün anahtar firmalarına kadar (contech, startup, teknoloji, sürdürebilirlik) tüm aktörlerin ihtiyaç duydukları kapsamda, doğrudan, en hızlı ve doğru biçimde iletişim kurmalarına yardımcı olur. 

Deprem yönetmeliğine kafa tutan bu inşaat görenlere 'pes' dedirtti! 

İnşaat sektöründe eleman sıkıntısı had safhaya çıktı! 100 bin TL maaşla bile eleman bulunamıyor!

Geri Dön