06 / 05 / 2024

Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon çerkezköy gayrimenkul alımı

Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon çerkezköy gayrimenkul alımı

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ'da bulunan gayrimenkul satışı ile ilgili KAP'a açıklama yaptu. Akiş, Çerkezköy İlçesi, Fevzi Paşa Mahallesi, Çerkezköy OSB'de bulunan gayrimenkulü Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş.'ye sattı.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Altınyıldız Classics Babalar Gününe özel fırsatlarla babaları şımartıyor!

Babalar Günü'ne özel indirim fırsatlarıyla Altınyıldız Classics, babalarımızı şımartmak için harika bir fırsat sunuyor. Erkek giyimin öncü markası, havalı yeni sezon ürünlerinde %50 indirim ve çok al az öde kampanyasıyla müşterilerini bekliyor.

Altınyıldız Classics'ten Babalar Günü'ne özel 300 TL altı hediyeler!

Babalar Günü yaklaşıyor ve hala hediye fikriniz mi yok? Endişelenmeyin, sizin için harika bir seçki hazırladık. İşte tarz sahibi babalar için Altınyıldız Classics'ten Babalar Gününe özel 300 TL altında hediye seçenekleri...

Koçak 14 ayar altın yüzük ve kolyelerde yüzde 30 indirim! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Zarifliğin ve şıklığın adresi Koçak Pırlanta’da 14 ayar altın yüzük ve kolyelerde yüzde 30 indirim fırsatı başladı. İşte Koçak Pırlanta 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de Somia Hamouch tarafından kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi açıldı!

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi bugün Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zürife Haliloğlu tarafından açıldı.

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Altınyıldız Classics yurt dışında 22. mağazasını açtı!

Almanya'daki ilk mağazası Frankfurt'ta bulunan Altınyıldız Classics, yurt dışında 22. mağazasını açtı...

Altınyıldız Classics Türkmenistan'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Altınyıldız Classics, Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'ta ilk mağazasını hizmete açtı.

Altınyıldız Classics mağazalarını açıyor!

Altınyıldız Classics, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında kapattığı mağazalarını yeniden açıyor.

Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon çerkezköy gayrimenkul alımı Haberi

Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon çerkezköy gayrimenkul alımı

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tekirdağ ili, Çerkezköy İlçesi, Fevzi Paşa Mahallesi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan gayrimenkulü Altınyıldız Tekstik ve Konfeksiyon A.Ş.'ye sattı.


Açıklama:


Şirketimiz Yönetim Kurulu Tarafından,


Şirketimiz ile ALTINYILDIZ TEKSTİL VE KONFEKSİYON ANONİM ŞİRKETİ ('ALTINYILDIZ') arasındaki 31/12/2015 tarihine kadar yürürlükte olan Kira Sözleşmeleri kapsamında ALTINYILDIZ'ın halihazırda bir kısmında kiracısı konumunda bulunduğu Şirketimize ait Tekirdağ ili, Çerkezköy İlçesi, Fevzi Paşa Mahallesi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde kain ve T.C. Çerkezköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No: 29K2D, Ada No: 956 ve Parsel No: 10'da kayıtlı fabrika binası ve müştemilatı niteliğindeki 377.004,91-m2 yüzölçümlü taşınmazın ('TAŞINMAZ') 125.165,84-m2'lik bölümünde yer alan arsa ve üzerindeki yapıların tümünden oluşan kısmının ('SATIŞ VAADİNE KONU ALAN') Şirketimiz tarafından ALTINYILDIZ'a satışına karar verilmiştir.   


Bu çerçevede; Şirketimiz ile ALTINYILDIZ arasında SATIŞ...