16 / 05 / 2024

Altuğ Akbaş biyografi

Altuğ Akbaş biyografi

Kalekim Genel Müdürlük görevine Temmuz 2013’te getirilen Altuğ Akbaş kimdir? Altuğ Akbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş'ın biyografisi...

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hümet Akbaş tarafından kuruldu.

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akbaş tarafından kuruldu.

Emel Akbaş İdikut yeni şirket kurdu!

ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş İdikut, yeni şirket kurdu. Projekspert Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Aydemir Akbaş yeni ev arıyor!

Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, giriş katı, düz ayak bir ev aradığını söyledi.

Akbaşak Metal Demir Lojistik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Akbaşak Metal Demir Lojistik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Akbaşak tarafından kuruldu. 

Altuğ Kökdemir Bosch bina teknolojileri yeni ülke direktörü oldu!

Bosh kadrosunu başarılı isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Bosch Bina Teknolojileri iş kolu, yeni ülke direktörü N. Altuğ Kökdemir oldu...

Emre Altuğ'a icra şoku!

Emre Altuğ, ödemesi gereken kira borcunu ödemeyince icralık oldu. mal sahipleri ile anlaşma sağlayan ve protokol imzalayan Altuğ, borcunu ödemeyince yine icralık oldu.

Akbaş Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbaş Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akbaş tarafından kuruldu.

Aydemir Akbaş kedileri için evinden taşındı!

Usta sanatçı Aydemir Akbaş, yıllardır oturduğu Nişantaşı Topağacı'ndaki evinden kedileri için taşındı.

Aydemir Akbaş Mecidiyeköy'e taşındı!

Usta oyuncu Aydemir Akbaş 55 yıllık Nişantaşı Topağacı'nda bulunan evinden taşındı.  Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi'ne taşınan usta oyuncu kedileri için 50 bin lira harcayarak ev yaptı.

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Altuğ Akbaş biyografi Haberi

Altuğ Akbaş biyografi

Altuğ Akbaş kimdir?

Altuğ Akbaş, 1969 İstanbul doğumlu. 1992’de İTÜ Makine Mühendisliği Fakültesini bitirdiğim yıl Kale Grubu’nda işe başlayan Altuğ Akbaş, aynı yıl Marmara Üniversitesi’nin İşletme Enstitü programını bitirdi.


Kale Grubu’nun 4 şirketinde görev yaptı. 1992-2003 yılları arasında Kale Pazarlama şirketinde Planlama, Satış ve Pazarlama konusunda görevler aldıktan sonra, 2003 yılında Kaleseramik Pazarlama Satış Grup Müdürlüğü görevine atandı. 


2008’de Kaledekor’un Genel Müdürü oldu. 2011 yılının Mart ayında da Kalekim’de Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı. 


Altuğ Akbaş, Kalekim Genel Müdürlük görevine Temmuz 2013’te getirildi.

Altuğ Akbaş'ın mesajı:

"Ülkemizde yapı kimyasalları sektöründeki standart eksikliği ve kayıt dışı üretimin yanı sıra sektörde yaşanan bir diğer önemli sorun ise eğitim. Bu konuda, tüketici ve uygulayıcıların bilinçlendirilmesi için tüm şirketlerin daha aktif roller üstlenmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Kalekim...