08 / 05 / 2024

Altun Gayrimenkul

Altun Gayrimenkul

Altun Gayrimenkul Anonim Şirketi, Fahri Altun tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos 2013 tarihinde Avrupa Yakası'nda Esenyurt, Atatürk Mahallesi, 481 Sokak'ta kuruldu

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Osman Şevki Aydemir ve Ahmet Seven ortaklığında kuruldu.

Altunlar Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Altunlar Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Altun tarafından kuruldu.

Brh Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Brh Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Altun tarafından kuruldu.

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 25 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Levent, Hüseyin Küçük, Aytül Anlar ve Tarık Altun ortaklığında kuruldu.

Alt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Burhan Altun tarafından kuruldu.

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Altun tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü için yeni başlangıç: İmar affı!

GABORAS CEO'su Kurtuluş Altun ve Eva Değerleme Genel Müdür Cansel Şirin Yazıcı, gayrimenkul sektörü ve konut satışlarıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Gayrimenkul sektörüyle Türkiye’nin zenginliği ortaya çıkacak!

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan ve GABORAS CEO’su Kurtuluş Altun gayrimenkul piyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Seninofis Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Seninofis Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Altun tarafından kuruldu.

Kurtuluş Altun: Konutta faiz indirimi fiyatları artırıyor!

Gayrimenkul sektörünün dijitalleşmesiyle ilgili öncü olan GABORAS’ın CEO’su Kurtuluş Altun, düşürülen faiz oranlarının piyasada meydana gelen gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altun, Türkiye’de her faiz indiriminde, 1 puanlık indirim karşısında fiyatlarda 0,77 oranında artış yaşandığın

İshak Kurtuluş Altun: Ev almak isteyen vatandaşın önü açıldı!

Gaboras CEO’su İshak Kurtuluş Altun, kamu bankalarının ekonomiyi canlandırmak için hayata geçirdiği kredi paketinin gayrimenkul sektörü için öneminden bahsetti.

Kurtuluş Altun: Gayrimenkullerin, menkule dönüştürülmesi gerekiyor!

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Genel Müdürü Kurtuluş Altun, "Gayrimenkul servetimiz erimiş gibi gösteriliyor. Bunun arka planında liraya oynanan oyunun bir benzeri var. Bu manipülasyonun arkasında dış etkiler var" dedi...

Altun Gayrimenkul Haberi

Altun Gayrimenkul

Altun Gayrimenkul Anonim Şirketi, Fahri Altun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu. Altun Gayrimenkul Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Altun olarak belirlendi. 


Altun Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Şirket her türlü resmi ve özel tüzel ve gerçek kişilere ait her çeşit inşaatın tesislerin konutların villaların dairelerin fabrikaların turistik tesislerin toplu konutların inşaat işlerini malzemeli ve malzemesiz yapımı ile bunların plan projelerinin ruhsat dekorasyon mühendislik müteahhitlik ve benzeri işlerinin tamamını yapar ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Altun Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Esenyurt, Atatürk Mahallesi, 481 Sokak,...