13 / 05 / 2024

altunhisar kaymakamlığı huzurlu evim projesi

altunhisar kaymakamlığı huzurlu evim projesi

Altunhisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, muhtaç vatandaşlara barınma yardımını tüm imkanlarıyla sunmaya devam ediyor. 'Huzurlu Evim Projesi'yle 2 vatandaşın evi baştan sona yenilendi, 5 vatandaşın evi onarıldı...

Güneşli Huzurlu Marmara fiyat bilgisi!

Güneşli Huzurlu Marmara fiyat bilgisi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı lansmana özel olarak 4 bin 200 TL'den başlıyor. Projede dairelerin yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor...

Huzurlu Marmara Güneşli'de lansman öncesi avantajlı fiyatlar!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği Huzurlu Marmara Güneşli'de 289 daire ve 12 adet ticari alan yer alıyor. Huzurlu Marmara Güneşli'de lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunuluyor.

Güneşli Huzurlu Marmara ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara projesi toplam 289 daire ve 12 adet ticari alandan oluşuyor. Güneşli Huzurlu Marmara ne zaman teslim?

Güneşli Huzurlu Marmara ev fiyatları!

Toplam 289 daire ve 12 adet ticari alandan oluşan Güneşli Huzurlu Marmara ev fiyatları metrekare bazında 4 bin 200 TL’den başlıyor.

Güneşli Huzurlu Marmara Konutları satılık!

Huzurlu Marmara Güneşli projesi Huzurlu İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Huzurlu Marmara Güneşli projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Huzurlu Marmara Evleri 2017 fiyat bilgisi!

Huzurlu Marmara projesi Huzurlu İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de hayata geçirildi. Konut ve ticari alanlara yer verilen projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Huzurlu İnşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi Basın Ekspres yoluna yakın mesafede konumlanıyor. Peki Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara Güneşli fiyat 2017!

Toplam 289 daire ve 12 adet ticari alandan meydana gelen Huzurlu Marmara Güneşli projesi 2019 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Huzurlu Marmara Güneşli fiyat 2017...

Huzurlu Marmara Güneşli yakında satışta!

Huzurlu Marmara Güneşli projesinin ön talep sürecinde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Huzurlu İnşaat, yakın zamanda satışların başlayacağı projesinde büyük bir fırsat sunmaya hazırlanıyor.

Palandöken'e yeni kaymakamlık binası!

Palandöken Belediyesi, 20 yıldır kullandığı eski binasından yeni binasına taşındı ve orada hizmet vermeye başladı. Eski binanın yerine kaymakamlık yapılacak.

Malatya Kale Kaymakamlığı'ndan konut yardımı!

Kale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV) ilçedeki ihtiyaç sahibi bir kişiye hayırsever desteğiyle ev yardımı yapıldı.

Huzurlu Marmara Bostancı ön talep topluyor! 618 bin TL'ye!

Huzurlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Huzurlu Marmara Bostancı projesinde lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Projede 2+1 daireler 618 bin TL'den alıcılarını bekliyor.

altunhisar kaymakamlığı huzurlu evim projesi Haberi

altunhisar kaymakamlığı huzurlu evim projesi


Niğde Altunhisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, muhtaç vatandaşlara barınma yardımını tüm imkanlarıyla sunmaya devam ediyor. 20 Mayıs 2013’te başlatılan 'Huzurlu Evim Projesi'yle muhtaç vatandaşların zorlu kış şartlarında en iyi şekilde barınmaları için şu ana kadar 2 vatandaşın evi baştan sona yenilenirken 5 vatandaşın da evinin onarımını gerçekleştirdi. Kaymakamlık halen devam eden bu projenin finansmanı için Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’nden 163 bin liralık bir kaynak talebinde bulundu. 


Projeyle ilgili açıklamada bulunan Altunhisar Kaymakamı Mehmet Yaşar Yeşiltaş, "İlçemizde bazı vatandaşlarımızın evleri oturulamayacak haldeydi. Konumu sebebiyle çetin kış şartlarının yaşandığı ilçemizde vatandaşlarımızın en sağlıklı barınma ortamına kavuşması için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz. Umuyoruz ki bu projemizle birlikte ilçemizdeki barınma sorununu çözmüş olacağız."...