01 / 05 / 2024

Altunizade İstasyonu Yaya Bağlantı Yol Projesi

Altunizade İstasyonu Yaya Bağlantı Yol Projesi

Altunizade İstasyonu Yaya Bağlantı Yol Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Altunizade İstasyonu Yaya Bağlantı Yol Projesi imar planı askıda!

Altunizade İstasyonu Yaya Bağlantı Yol Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Altayçeşme Yaya Bağlantı Tüneli açıldı!

Kadıköy Kartal Metrosu Maltepe İstasyonu'nu Altayçeşme ve Girne Mahallelerine bağlayan Altayçeşme Yaya Bağlantı Tüneli açıldı.

İzmir Konak'a rampalı yaya üst geçidi yapılacak!

Konak'a yapılması planlanan yaya üst geçidinde taslak projeye İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan onay geldi.

Konak’a rampalı yaya üst geçidi!

İzmir Konak’ta yayaların geçişini kolaylaştıracak olan üst geçitte sona gelindi. 1 milyon 200 bin liraya mal olan yaya üst geçidini günde 35bin kişinin kullanması bekleniyor.

Sefaköy Metrobüs İstasyonu yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sefaköy Metrobüs İstasyonu’nu engelli kullanımına uygun hale getirmek için yaya üst geçidinde çalışmalara başlıyor. 15 günlük çalışma süresince istasyona ulaşım araç köprüsü üzerinden sağlanacak.

Altunizade otel projesine tepki geldi!

İstanbul Altunizade'de otel projesi için 50'ye yakın ağaç kesildi. İnşaat için arazide çalışmalar başlarken, 40 yıllık evlerinden çıkarılmak isten bölge sakinleri ağaç kesimlerine ve yıkımlara karşı direniyor.

Şişli'de yaya üst geçidi demir kafes ile kapatıldı!

Şişli'de, sürücüler tarafından 'seyyar tuvalet' olarak kullanılan yaya üst geçidin alt bölümü, temizlenerek demir kafes ile kapatıldı.

Bizimkent Yaya Üst Geçidi yenileniyor!

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan Bizimkent Kavşağı yaya üst geçidi yenileniyor. Üst geçit 18 Eylül Cuma 00.00-06.00 saatleri arasında kaldırılacak. Yeni üst geçit yol yapım ve kavşak çalışmalarının ardından 50 metre ötelenerek yapılacak.

Niğde Tren Garı'na yaya alt geçidi inşa ediliyor!

Niğde Tren Garı Müdürlüğünde bulunan üst geçit yıkıldı, yerine tren yolu yaya alt geçidi inşaatı başladı. Tren yolu yaya alt geçidinin kısa bir süre içerisinde yapımına başlanarak tamamlanması ve vatandaşların kullanımına sunulması hedefleniyor.

Kanlıca-Çubuklu arası yaya yolu mevzuata aykırı mı?

Emirgan ile Kuruçeşme-Arnavutköy Sahil Yolu Projeleri’nin ardından Kanlıca ile Çubuklu arasında başlatılan yaya yolu genişletme çalışmalarının Boğaziçi’nin dokusunu bozduğu ve koruma mevzuatına aykırı olduğu dile getirildi.

Çubuklu-Kanlıca arasına kazıklı yaya yolu yapılacak!

İstanbul Boğazı'nda Emirgan'a yapılan kazıklı yaya yolunun ardından yeni bir kazıklı yaya yolu yapılıyor. Beykoz'da Çubuklu-Kanlıca sahil yolu projesi kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Çubuklu-Kanlıca arasına kazıklı yaya yolu geliyor!

İstanbul Boğazı'nda Emirgan'a yapılan kazıklı yaya yoluna kardeş geliyor. Beykoz'da Çubuklu-Kanlıca Sahil yolu projesi" kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Çubuklu-Kanlıca yeni yaya yolu inşaatı devam ediyor!

İSTANBUL Boğazı’nda Emirgan’a yapılan kazıklı yaya yoluna kardeş geliyor. İstanbul'un oksijen deposu olan Beykoz’da Çubuklu-Kanlıca Sahil yolu projesi" kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Altunizade İstasyonu Yaya Bağlantı Yol Projesi Haberi

Altunizade İstasyonu Yaya Bağlantı Yol Projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Üsküdar İlçesi, Altunizade İstasyonu Yaya Bağlantı Yol Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli 24 Kasım 2017 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Uygulama Büyükşehir Belediye Başkanlığınca onanacak uygulama projesine göre yapılacak.

İmar planı için...