03 / 05 / 2024

altunizade validebağ dap fiyatları

altunizade validebağ dap fiyatları

1+0'dan 6+1'e kadar daire alternatifleri sunulan Validebağ Konakları Dap Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 5 peşinat avantajı bulunuyor...

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi için son günler!

DAP Yapı, 2019’u önemli bir fırsat kampanyası ile uğurlamaya hazırlanıyor. Validebağ Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan özel kampanyadan yıl sonunda tamamlanacak yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi 31 Aralık’ta sona eriyor!

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

DAP Yapı’dan Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 faizle 180 ay vade!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları için mevcut olan indirim kampanyasına ek olarak yeni bir kampanya daha yaptıklarını duyurdu. Yılmaz, "Kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık.” dedi…

Validebağ Konakları iletişim bilgileri!

Validebağ Konakları iletişim bilgileri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 5 katlı 11 bloktan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde  yükseliyor. 

Validebağ Konakları fiyat bilgisi!

Validebağ Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut güvencesiyle Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede 368 daire ve ticari birim bulunuyor. 

Validebağ Konakları ödemeleri!

Validebağ Konakları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde hayata geçirilen proje 368 daire ve ticari birimden oluşuyor. 

Validebağ Konakları'nda vade farksız senetle satış!

17 bin 237 metrekare alanda 5 katlı 11 blok halinde Dap Yapı imzası ile yükselen Validebağ Konakları'nda vade farksız senetle satış yapılabiliyor..

Validebağ Konakları fiyat!

Validebağ Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Validebağ Konakları projesi İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde yükseliyor. 

Validebağ Konakları ödeme planı!

Dap Yapı imzası ve Emlak Konut güvencesi ile inşa edilen Validebağ Konakları'nda yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Validebağ Konakları teslimleri ne zaman?

Validebağ Konakları projesi İstanbul Altunizade'de inşa ediliyor. DAP Yapı imzasını taşıyan proje 5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan meydana geliyor. 

DAP Yapı Validebağ Konakları fiyat tablosu 2018!

17 bin 237 metrekare arsa alanına sahip Altunizade Validebağ Konakları projesinde yüzde 25 peşin ve 84 ay sıfır faiz avantajıyla satışa sunulan evlerin aylık taksitleri 8 bin liradan başlıyor..

altunizade validebağ dap fiyatları Haberi

altunizade validebağ dap fiyatları

DAP Yapı tarafından İstanbul Altunizade'de hayata geçirilen Validebağ Konakları projesi, Emlak Konut güvencesne sahip. Proje 17 bin 237 metrekare alan üzerinde beş katlı 11 blok olarak yükseliyor. 


Validebağ Konakları toplam 368 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Projedeki konakların 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


Altunizade Validebağ Konakları'nda 1+0'dan 6+1'e kadar konut seçenekleri mevcut. Validebağ Konakları'nın büyüklükleri 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişiyor.


Validebağ Konakları Dap Yapı ödeme seçenekleri!


Validebağ Konakları Dap Yapı ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinat sonrasında vade farksız 50 ay taksitli ödeme ile konut sahibi olunabiliyor. Validebağ Konakları'nda metrekare birim fiyatı 12 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.  


Validebağ Konakları projesinde, spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark, dinlenme alanı gibi imkanlar sunuluyor. 



Tel: 444 93 27

Web:...