04 / 05 / 2024

altur turizm yenibosna arsası

altur turizm yenibosna arsası

Altur Turizm'in Başbakanlık Özelleştirme İdaresi'nden aldığı Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Mahallesi, 1542 ada, 35 parsele ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Nizamettin Aşa: Coca Cola Yenibosna'daki arsasını uygun fiyata sattı!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, Coca Cola, Bahçelievler Yenibosna'da bulunan 23 bin 120 metrekare büyüklüğündeki arsayı 153 milyon 300 bin TL'ye Altur'a satmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aşa, " Öyle bir lokasyonda, o kadar büyüklükte bir arsa bulamazsınız" dedi.

Coca Cola Yenibosna'daki arsasını Altur'a sattı!

Coca Cola İçecek Yenibosna'da bulunan arsasının 153.3 milyon TL bedel ile satışını gerçekleştirdi. Satış nakit para ile gerçekleşti. 

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Saruhan Saraylı tarafından kuruldu.

Alfa Group Enerji Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Group Enerji Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Amr Abdel Aziz tarafından kuruldu.

Hazineler Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hazineler Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fakhreddıne Hachfı ve Walıd Makdouli ortaklığında kuruldu.

Yavuz Denizcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!    

Yavuz Denizcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 5 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Nzd İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nzd İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Başar tarafından kuruldu.

UMT Turizm'den Yenibosna'da 151 odalı otel!

UMT Turizm Turizm, Yenibosna Merkez Mahallesi'ne bağlı Değirmenbahçe Caddesi üzerinde 4 yıldızlı bina yapacak..

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Altur-Havaş-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin kazananı belli oldu. 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferlerin işletmesini Altur-Havaş-Free Turizm konsorsiyumu kazandı. 

3. havalimanı ulaşım ihalesini HAVAŞ-Altur-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesini Altur, TAV Havalimanları Holding şirketi Havaş ve Efe Erboz'a ait Free Turizm AŞ konsorsiyumu kazandı...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesine 3 teklif!

İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesi gerçekleşti. Dev ihaleye Altur Turizm, Havaş ile birlikte ve Platform Turizm teklif verdi.

Yenibosna Kocasinan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İBB, Bahçelievler Yenibosna Kocasinan Mahallesi'nde turizm tesis alanları planı notu değişikliğine ilişkin plan tadilatını bugün askıya çıkardı.

altur turizm yenibosna arsası Haberi

altur turizm yenibosna arsası


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nca 27 Aralık 2016 tarih onaylı Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Mahallesi, 1542 ada, 35 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı dün askıya çıkarıldı. İmar planı 13 Mart 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...