01 / 05 / 2024

Altus AL 9103 çamaşır makinesi fiyatı ne kadar

Altus AL 9103 çamaşır makinesi fiyatı ne kadar

Teknosa'da Altus AL 9103 çamaşır makinesine indirim geldi. Peki, Altus AL 9103 çamaşır makinesi fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Altus AL 445 NIX bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Bulaşık makinesi konusunda oldukça iddialı cihazlar üreten Altus, son olarak son teknolojik özelliklerle donattığı AL 445 NIX bulaşık makinesi piyasaya çıkardı. Bu nedenle, bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı da arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Altus AL 10123 D 10 kg 1200 devir çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşyalarından çamaşır makinesi, farklı markalar adı altında üretiliyor. Son olarak, Altus da oldukça iddialı bir çamaşır makinesi üretti. AL 10123 D 10 kg 1200 devir çamaşır makinesini üreten Altus, ürüne ilişkin tüm özellikleri yayımladı.

Altus Al 306 B 114 lt buzdolabında peşin fiyatına 3 taksit fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe akla ilk gelen üreticilerden biri olan Altus, yeni mini buzdolabıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Altus, son teknolojik özelliklerle donattığı bu buzdolabını farklı online alışveriş siteleri üzerinden satışa çıkarırken, HepsiBurada’da peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa

Altus AL 719 3050 W buharlı ütüde cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte AL 719 3050 W buharlı ütünün özellikleri ve fiyatı..

Türkiye’de hatırı sayılır bir müşteri kitlesine sahip olan Altus, buharlı ütüde resmen herkesin yeni tercihi olacak bir ürünlere yeniden çok konuşuldu. Altus, AL 719 3050 W buharlı ütüyü satışa çıkardı.

Buhar kazanlı ütü almak isteyenlere müjde! Altus AL 720 buhar kazanlı ütünün fiyatı dibi gördü!

Altus’tan buhar kazanlı ütü almak isteyenleri sevindirecek bir haber geldi. Altus, birçok özelliği bünyesinde barındıran AL 720 buhar kazanlı ütüyü satışa çıkardı.

Altus AL 7103 L çamaşır makinesinde büyük fırsat! En uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nereden alınır?

Altus, birçok teknolojik özelliği bünyesinde barındıran AL 7103 L çamaşır makinesini satışa çıkardı. Peki, en uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nerede satılıyor? AL 7103 L çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

ALTUS AL 9103 DB çamaşır makinesi MediaMarkt’ta dip fiyattan satışta!

Çamaşır makinesi almak isteyenlere Altus ile MediaMarkt iş birliği kapsamında satışa çıkan AL 9103 DB çamaşır makinesi adeta hızır gibi yetişti. Teknolojik özellikleri ve uygun fiyatıyla göz dolduran bu çamaşır makinesi, MediaMarkt’ta dip fiyattan satışa sunuldu.

Fiyat performans ürünü Altus çamaşır makinesine büyük ilgi! İşte özellikleri ve fiyatı

Altus AL devir çamaşır makinesinde emniyetli kullanım imkanı üst düzey olduğu için ev hanımları çok fazla rağbet ediyor. Dolayısı ile fiyatı en çok araştırılan ürünler arasına giriyor.  Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Altus Al 434P Bulaşık Makinesi 6 bin 149 TL! Bakın nerede! 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Altus AL 434P Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasite ve 4 programa sahiptir. Bardak koruma sistemi cam eşyaları aşınma ve çizilmelere karşı korur. Kısa programı ile sadece 30 dakikada yıkama işlemini tamamlar. Peki, Altus AL 434P en ucuz nerede? 

İşte Altus çamaşır makinelerinde en uygun fiyatlar! Bakmadan almayın! 4 Nisan 2023 fiyat listesi…

Altus çamaşır makineleri, 5 kilodan 10 kiloya kadar kapasite alternatifleriyle tüm ihtiyaçlara cevap verir. Peki, Altus 9 kilo çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? Altus 10 kiloluk çamaşır makinesi en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Altus bulaşık makinesi 5.749 TL'den başlayan fiyatlarla! 1 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşyanın bütçe dostu markası Altus'un bulaşık makineleri büyük ilgi görüyor. Peki, Altus bulaşık makinesi fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? İşte Altus bulaşık makinesi 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Altus klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Altus klimaların bazı özellikleri arasında uzaktan kumanda çalışması, uyku modu, otomatik yeniden başlatma işlevi, hava temizleme filtreleri ve farklı soğutma ve ısıtma modları bulunur. Altus Btu Inverter Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Altus Al 91 YB 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 18 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi arayışında olanlar ve indirim kovalayanlar, Altus Al 91 YB 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi internete özel yüzde 22 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. İşte detaylar..

Altus AL 9103 çamaşır makinesi fiyatı ne kadar Haberi

Altus AL 9103 çamaşır makinesi fiyatı ne kadar

Teknosa, Altus AL 9103 çamaşır makinesine indirim yaptı. Enerji tasarruflu, dayanıklı, sessiz ve güçlü EcoSilence Drive motoru, sürtünme gürültülerini optimum oranda azaltır ve sessiz çalışma sunar. Altus çamaşır makineleri uzun ömürlüdür, mükemmel sessizlik sağlıyor ve 10 yıl motor garantilidir. Altus AL 9103 çamaşır makinesi ile doğru yıkanmayan giysiler genellikle cilt tahrişine ve alerjiye neden olabilecek parçacıklar taşıyor, işte bunun için Altus AllergyPlus'ı geliştirdi. AllergyPlus seçildiğinde mümkün olduğunca çok alerjen kalıntısını etkili şekilde azaltmak için yüksek yıkama sıcaklığı, daha uzun süreli ve ek durulama uygulanır. Bu da giysilerinizde daha az polen parçacığı, tüy ve toz akarı anlamına geliyor. Bu program, alerji sorunu yaşayan ve hassas ciltli kişiler için idealdir.

En sevdiğiniz veya narin giysilerinizn başka makinelerle arka arkaya yıkanarak yıpranabilir....