05 / 05 / 2024

altyapı çalışmaları Aliağa

altyapı çalışmaları Aliağa

ALİAĞA - İZMİR 165 km’ lik içme suyu şebekesinin tamamı yenilenen Aliağa’ da Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen yatırımlarla kentin çehresi değişiyor...

Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık verilecek!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesindeki konutların teslimi için çalışmaların hızlandırılacağını ve depreme dayanıklı konutlar için kentsel dönüşüme ağırlık verileceğini belirtti.

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar 30 Ağustos'ta başlıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Esenyurt-Mahmutbey metro hattında çalışmalar 30 Ağustos tarihinde başlıyor. 

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Diyarbakır Mimarlar Odası'ndan 'Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulsun' çağrısı!

TMMOB’a bağlı Diyarbakır Mimarlar Odası, koronavirüs salgını sürecinde şantiyelerde gerekli önlemlerin alınmadığına dikkat çekerek, devam eden çalışmaların toplum ve kent sağlığı açısından durdurulması yönünde çağrıda bulundu...

Kanal İstanbul imar planı çalışmalarında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Kanal İstanbul'un imar planı çalışmaları son aşamaya geldi. Projenin yapım ve işletmesine yönelik finansal model çalışmaları ile yapım ihale şartnamelerinin hazırlanmasına devam ediyoruz." dedi...

Doğu ve Güneydoğu'daki imar çalışmalarına ağırlık verildi!

Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, hükümetin Güneydoğu'daki imar ve ihya çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti.

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı'nda altyapı Ağustos'ta tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Gebze-Halkalı banliyö hattında altyapı çalışmalarını Ağustos 2018'de bitirmeyi hedeflediklerini açıkladı. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde çalışmalar 25 Ağustos’ta bitecek!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki onarım çalışmaları 25 Ağustos’ta tamamlanacak

Marmaray'ın altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada, Marmaray’da 17 aydır devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla virlikte sefer sayısının hafta i̇çi̇ 219’dan 333’e çıkarılacağını dile getirdi.

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

altyapı çalışmaları Aliağa Haberi

altyapı çalışmaları Aliağa


ALİAĞA- İZMİR 165 km’lik içme suyu şebekesinin tamamı yenilenen Aliağa’da Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen yatırımlarla kentin çehresi değişiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile kentin 30-40 yıllık eski altyapısını yenileyen Aliağa Belediyesi, kentin dört bir yanındaki caddeleri asfaltla buluşturuyor. Son olarak altyapı işleri biten kent merkezinin ana arterlerinden Fevzipaşa Caddesi asfaltlanmaya başlandı. Bayram öncesi başlayan asfaltlama çalışmaları esnafı ve vatandaşları memnun etti. 



Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Fevzipaşa Caddesi’nin bayrama kadar asfaltlanacağını belirterek, “Burada 15 bin m2 asfaltlama yapıyoruz. Biraz sıkıntı çekildi ama cadde örnek bir görünüme kavuştu. Esnafımıza ve vatandaşımıza hayırlı olsun” dedi.


FEVZİ PAŞA CADDESİ MODERN GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR

Geçtiğimiz aylarda Aliağa’nın ana arteri olan Atatürk Caddesi’nde kısa sürede bitirilen asfaltlama çalışmasının ardından şimdi de Fevzi Paşa...