10 / 08 / 2024

Altyapı şebekesi

Altyapı şebekesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Biz master planda, 35 milyona kadar su verecek ve 2071 yılına kadar sürecek sistemleri hazır ediyoruz. Altyapı şebekesi tamamen yenilendi. 200-300 yıl dayanacak bir şebekemiz var" dedi

Kula Zaferiye'ye yeni altyapı!

MASKİ ve Kula Belediyesi, Zaferiye Mahallesi'nde içme suyu hattı döşeyerek, mahallenin su şebekesi bulunmayan 384. sokakta sağlıklı altyapı oluşturuyor.

Şanlıurfa TDİ Organize Sanayi'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Şanlıurfa Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Şanlıurfa TDİ Organize Sanayi Bölgesi İşletme temel kazısı, çevre koruma duvarı ve yağmursuyu şebekesi inşaat işinden müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 54 milyon 890 bin 17 TL.

Denizli Sarayköy OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Denizli Sarayköy Tarıma Dayalı İhtisas (BESİ) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB'nin altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işini ihale edecek. Altyapı yapım işinin keşif bedeli 20 milyon 767 bin 997 TL olarak belirlendi.

Denizli Sarayköy OSB altyapı ihalesi 19 Ekim'de!

Denizli Sarayköy Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, organize sanayi bölgesi altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işini 19 Ekim 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Denizli OSB altyapı ihalesi 19 Ekim'de!

Denizli Sarayköy Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, organize sanayi bölgesi altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işini 19 Ekim 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Yozgat Küçük Sanayi Sitesi, altyapı işi ihale edecek!

Yozgat 100. Yıl (II. Kısım) Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 2. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'ne ait istinat duvarı, açık çalışma sahası ve elektrik şebekesi inşaatlarından oluşan altyapı yapım işini ihaleye çıkardı.

Veysel Eroğlu: Altyapı şebekesi tamamen yenilendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Biz master planda, 35 milyona kadar su verecek ve 2071 yılına kadar sürecek sistemleri hazır ediyoruz. Altyapı şebekesi tamamen yenilendi. 200-300 yıl dayanacak bir şebekemiz var" dedi

Vodafone Türkiye TEİAŞ'ın fiber altyapı ihalelerini aldı!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Türkiye Elektrik İletim AŞ'nin (TEİAŞ), fiber altyapı ihalelerini aldıklarını belirterek, TEİAŞ'ta önümüzdeki 2 yıllık süreçte fibere yapacağımız yatırım 300 milyon lirayı bulacak" dedi...

Mamak Belediyesi 2013'te altyapı çalışmalarında rekor kırdı!

Mamak'ta 326 bin 500 ton asfalt serimi yapıldı Altyapıya yapılan yatırımlar belediyenin önemli gider kalemlerini oluşturuyor. Mamak Belediyesi de asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor...

Mustafa Taşhan: Altyapı hizmetlerinden sosyal faaliyetlere kadar birçok hizmet gerçekleştirdik!

Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, 2004 yılından bugüne kadar altyapı hizmetlerinden sosyal faaliyetlere, eğitimden kültüre kadar Türkiye'de bir belediye'nin verebileceği tüm hizmetleri Türkoglu 'nda gerçekleştirdiklerini söyledi

İlbank altyapı için 3 yılda 3 milyar 942 milyon TL kaynak sağladı!

İlbank, Su ve Kanalizasyon Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında nüfusu 25 binin altındaki belediyelere içme suyu, kanalizasyon ve arıtma yatırımlarının gerçekleştirilmesi amacıyla 3 milyar 942 milyon TL kaynak tahsis etti...

Altyapısı ve ulaşım ağı ile Kocaeli yatırımcılar için cazibe merkezi !

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ Dünya Gazetesi'ndeki yazısında; "Sahip olduğu güçlü altyapı ve zengin ulaşım ağı ile birçok ili kıskandıran özelliklere sahip olan kentimiz, ulusal ve uluslararası yatırımcı için bir cazibe merkezi olmuştur." dedi

'Olası Depremlerde Zeminin Sismik Davranışları' Kordon Kentsel Dönüşüm Projesi’nin altyapısını oluşturuyor!

Ege-Koop’un en büyük ve en prestijli girişimi olarak kabul edilen ‘Kordon Kentsel Dönüşüm Projesi’nin altyapı çalışması olan ‘Olası Depremlerde Zeminin Sismik Davranışları’ adlı bilimsel araştırma tamamlandı.

Altyapı şebekesi Haberi

Altyapı şebekesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) üyesi iş adamlarıyla bir araya gelerek, bakanlık faaliyetleri hakkında bilgi verdi.  "İstanbul'a su sıkıntısı yaşatmayacağız. Kaldı ki perşembe, cuma gününden itibaren de yağışlar gelecek" dedi. 


İstanbul'da geçen yıl aralık ayında binlerce fidan dikimi gerçekleştiren ASKON üyeleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Ekonomik gelişme olduğu zaman Türkiye'nin ayağa kalktığını ifade eden Eroğlu, güçlü ekonomi için siyasi istikrarın olması gerektiğini, ülkede istikrar olduğu zaman ekonominin güçlü tutulduğunu belirtti.  


Eroğlu, Gezi Parkı'nda yaşanan olaylara da değinerek, güçlü ekonomiye sahip olmanın Türkiye'yi kıskananların dikkatini çektiğini, olayların 3-5 ağaç nedeniyle çıkmadığını, arka planda başka olayların olduğunu kaydetti. 


Türkiye büyüyen bir ekonomiye sahip


Bakan Eroğlu, bakanlığın altyapı ve barajlarla ilgili yaptığı ve devam eden projelerinden...