30 / 04 / 2024

alüminyum değeri

alüminyum değeri

Türkiye'nin ihraç ettiği demir ve demir dışı metaller ürün grubunda alüminyum özellikle Almanya ve Irak gibi ülkelerde başı çekiyor. Her geçen ay miktar ve değerde artış gösteren alüminyum ihracatta şampiyonluğu elden bırakmıyor.

Korupark AVM'nin 2023 değeri 10 milyar TL'ye dayandı!

Korupark Alışveriş Merkezi'nin 2023 yıl sonu değeri açıklandı. Peki Bursa'daki AVM'nin değeri lokasyonuna, mimari ve inşai özelliklerine göre ne kadar oldu? İşte o rakam...

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Zeydan tarafından kuruldu.

Midasan İnşaat Hırdavat Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Midasan İnşaat Hırdavat Ve Alüminyum Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Mertsan Kompozit Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Mertsan Kompozit Alüminyum Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Günay tarafından kuruldu.

Mek Toptan Alüminyum İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mek Toptan Alüminyum İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Caner Karasoy tarafından kuruldu. 

Aslantaş Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslantaş Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Apuhan tarafından kuruldu.

Etcsan Alüminyum Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etcsan Alüminyum Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Erbaşı tarafından kuruldu.

Msks İnşaat Malzemeleri Metal Alüminyum Elektrik Malzemesi Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Msks İnşaat Malzemeleri Metal Alüminyum Elektrik Malzemesi Matbaa Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Karadayı tarafından kuruldu.

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Silahyürekli tarafından kuruldu. 

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İslam Atay tarafından kuruldu.

alüminyum değeri Haberi

alüminyum değeri

2013 yılı toplamı 2,3 milyar dolar!


İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri verilerine göre, demir ve demir dışı metaller sektörü ihracatı, Ocak-Aralık 2013 döneminde 2012 yılının aynı dönemine göre yüzde 5,8'lik bir artışla 6,99 milyar dolar olarak gerçekleşti. Demir ve demir dışı metaller sektörü ihracatının toplam ihracattaki payı Ocak-Aralık 2013 dönemi itibariyle yüzde 4,5 oranında gerçekleşti. 


Ürün grubu bazında bakıldığında Ocak-Aralık 2013 döneminde en çok ihraç edilen ürünlerde; 2,33 milyar dolarla alüminyum ürünler birinci sırada yer alıyor. 


Ocak ayında yaklaşık 200 milyon dolar!


2014 yılının ilk ayında İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği'nin ihracatı 609.4 milyon dolar olarak gerçekleşti. Sektör ihracatı geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15 artış kaydederken, Türkiye ihracatı içindeki payı yüzde 5 olarak gerçekleşti. Madde grubu bazında...