03 / 05 / 2024

Alwaleed bin Talal

Alwaleed bin Talal

Suudi Prensi Alwaleed bin Talal, 1,6 kilometre uzunluğunda bina inşa edeceğini açıkladı...

Shams Alwaleed Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Shams Alwaleed Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Suudi Prens El Velid Bin Talal Türkiye'de 4 otelini satıyor!

Yolsuzluk suçlamasıyla iki aydan uzun süre gözaltında kalan Suudi Prens Alwaleed bin Talal’ın şirketi, İsviçre merkezli Mövenpick Hotels'i satıyor. Mövenpick'in Türkiye'de de 4 oteli bulunuyor.

Suudi Prens El Velid bin Talal Şam'daki otelini sattı!

Geçen ay serbest kalan Suudi Prens El Velid bin Talal Şam'da bulunan otelini sattı. Prens Talal'ın serbest kalmasının koşullarından birinin Suudi Arabistan'ın arasının iyi olmadığı ülkelerdeki yatırımlarını elden çıkarması olduğu iddia ediliyor.

Suudi Arabistanlı Prens El Velid Marmaris'te arazi bakıyor!

Dünyanın en zenginleri listesinde 34 ’üncü sırada yer alan Suudi Arabistanlı işadamı Prens El Velid Bin Talal, Türkiye'de arazi bakıyor.

Alwaleed Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alwaleed Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Meteb S S Al-Waleed, Zoheir Choulah, Mehmet Yıldırım tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Suudi prens Türkiye'ye yeni yatırım yapmayı planlıyor!

Dünyanın en zengin işadamları arasında gösterilen Suudi Arabistan merkezli Kingdom Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Prens Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, Türkiye'ye yeni yatırım yapmayı planlıyor...

Alwaleed bin Talal 1,6 kilometre uzunluğunda bina inşa edecek!

Suudi Prensi Alwaleed bin Talal, 1,6 kilometre uzunluğunda bina inşa edeceğini açıkladı...

Suudiler ile Azeriler kule yarışına girdi!

Cidde'de dünyanın en yüksek kulesini yapmaya hazırlanan Suudi milyarder Prens Velid bin Talal, tarihi açıkladı: '2017'de işlem tamam.' Suudiler, 1000 metrelik kule ile 828 metrelik Burç Halife'nin rekorunu Dubaililerin elinden almak istiyor. Azeriler de d

Bin Ladin, dünyanın en yüksek binasını yapacak!

Suudi milyarder Prens El Velid Bin Talal'ın başkanı olduğu yatırım şirketi Kingdom Holding Co., dünyanın en uzun kulesini inşa etmek için Suudi Bin Ladin Grup ile 1,2 milyar dolarlık anlaşma imzaladı

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Güzeltepe Konutları`nda 118 bin YTL`ye Eylül`de teslim

'Yeni Gebze' bölgesinde inşa edilen Güzeltepe Konutları'nda fiyatlar 118 bin YTL'den başlıyor, 258 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Proje Eylül ayında teslim edilecek.

TOKİ 5 yılda 283 bin konut yaptı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 1 Ocak 2003-28 Kasım 2007 tarihleri arasında 283 bin 147 konut yaptı.

177 bin YTL‘ye Japon esintisi

Japon mimarisinden esinlenerek inşa edilen İkebana Evleri'nde konutların yüzde 70'i satıldı. Haziran ayında teslim edilecek projede fiyatlar 177 bin YTL ile 603 bin YTL arasında.

Alwaleed bin Talal Haberi

Alwaleed bin Talal
Forbes 'un en zengin işadamları listesinde servetinin 10 milyar dolar az gösterildiğini söyleyen Suudi Prensi Alwaleed bin Talal, iddialı bir yatırıma hazırlanıyor. Alwaleed bin Talal, 828 metre uzunluğundaki dünyanında en uzun binası olan Burj Halife'ye rakip olacak 1,6 kilometre uzunluğunda gökdelen inşa etmeye hazırlanıyor. Talal, bu bina için Emaar Properties'i ortaklığa davet...