30 / 04 / 2024

Alya 2 fiyatları

Alya 2 fiyatları

Akkuş Grup, ikinci projesini satışa çıkardı. Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, hızlı büyümek ve çok kazanmak adına kötü örneklerin sergilendiği inşaat sektöründe kendilerinin istikrarlı ve yavaş adımlarla ilerlemeyi ilke edindiğini söyledi.

Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı! Metrekare fiyatları 30 bin TL'den başlıyor! 

BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Esenyurt'ta yükselen Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı. 2 bloğun inşaatının tamamlandığı projede erken teslim hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

Alya Modern Mühendislik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alya Modern Mühendislik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Naz tarafından kuruldu.

Alya Mercan fiyat!

Alya Mercan fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 84 daire bulunuyor. 

Alya Onist'te inşaat çalışmaları başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Alya Onist'te satışların yüzde 25'i 2 ayda yapıldı!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olan hemen tapu özelliği bulunan Alya Onist projesinin yüzde 25’inin satışı yapıldı...

Alya Teras fiyat listesi! 

İstanbul’un merkezinde Levent’te konumlanan Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede isteğe göre 1+1 ile 2+1 daireler birleştirilerek 3+1 daire imkanı da sunuluyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Alya Teras dairelerinin fiyat listesi...

Alya Onist’in örnek dairesi yatırımcısıyla buluşuyor!

OSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın 2’nci projesi olan Alya Onist’in örnek dairesini yatırımcılarla buluşturuyor. Alya Onist'in örnek dairesi, konut alıcıları tarafından ilgiyle karşılandı...

Beylikdüzü Alya Onist satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı bölgesinde inşa edilen Alya Onist projesi satışa çıktı. Projede 2+1 dairelerin fiyatları 475 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Alya Penta'da banka kredili satışlar başladı!

Akkuş Grup'un Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta’da banka kredili satışlar başladı, projede 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor.

Alya Penta Beylikdüzü ev fiyatları!

Alya Penta Beylikdüzü ev fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Alya Penta projesinde 2+1'den, 5+1 dublekslere kadar seçenekler sunuluyor...

Alya Penta Beylikdüzü satış fiyatları!

Toplam 100 daire ve 8 dükkandan meydana gelen Alya Penta Beylikdüzü satış fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 2 etaptan oluşuyor.

Alya Life Residence start aldı!

Fikirtepe'de Ekşioğlu İnşaat Alya Life Residence projesine start verdi. "Toplam 214 daire ve 6 kat otoparktan oluşan projemizde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri bulunuyor.

Alya Life Residence lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje toplam 214 adet konuttan meydana gelecek. Alya Life Residence lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Alya 2 fiyatları Haberi

Alya 2 fiyatları

İnşaat sektörüne tekstilden giriş yapan Akkuş Grup, ikinci projesini satışa çıkardı. Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, hızlı büyümek ve çok kazanmak adına kötü örneklerin sergilendiği inşaat sektöründe kendilerinin istikrarlı ve yavaş adımlarla ilerlemeyi ilke edindiğini söyledi.


Alya 2 isimli ye ni projenin hedefi aileleri ev sahibi yapmak.  Butik tarzdaki projede 26 konut ve 5 dükkan bulunacak. Yakuplu'da 100 konutun üzerinde bir toplu konut projesi de sonbahar aylarında hayata...