09 / 05 / 2024

alya 2 lansman

alya 2 lansman

Tekstil sektöründeki 27 yıllık tecrübesi ve 400 çalışanıyla bugün, Türkiye’nin en büyüklerinin sıralandığı İSO 500 listesine adını yazdıran Akkuş Grup, itibarını inşaatta da dikkatli ve güvenilir adımlarla sürdürüyor.

Borsakule 2'nin lansmanı Ekim'de! Lansman öncesi 66.8 milyon TL'lik satış yapıldı! 

Borsakule 2 projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede lansman öncesi toplam 66 milyon 806 bin 250 TL'lik ön satış gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı devam ediyor. Peki 467 adet konut ve 15 adet dükkanın yer aldığı Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışta! 467 konutluk yeni proje!

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Projede 467 adet konut ve 15 adet dükkan yer alıyor.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık'ta!

AKYAPI tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık Perşembe günü saat 14:00'te Limonlu Bahçe Konakları Satış Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul'ün, Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı. Projede metrekare fiyatları 8 bin TL olarak belirlendi.

Alya 4 Mevsim'in lansmanı 28 Eylül'de!

Alya 4 Mevsim projesinin basın lansmanı 28 Eylül Salı günü saat 10:00 ile 12:00 arasında yapılacak. Toplantı, Feriye İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul Multi Evler Lansmanı 2 Ekim'de!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı Multi Evler'in lansmanı 2 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

Aktim 2 Kıraç'ın lansmanı yapıldı!

Bilgiçler Yapı imzası ile Kıraç'ta hayata geçirilen Aktim 2 Kıraç'ın lansmanı bugün satış ofisinde gerçekleşti. Satışların başladığı yeni nesil iş merkezi Aktim 2 Kıraç'ta teslimler 2020 Mart'ta gerçekleşecek..

Aktim 2 Kıraç basın lansmanı 14 Temmuz'da!

Bilgiçler Yapı tarafından Kıraç'ta Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde hayata geçirilecek olan Aktim 2 basın lansmanı 14 Temmuz'da yapılacak.

Alya Grandis nerede?

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilen Alya Grandis projesinin lansmanı 30 Ocak'ta gerçekleştirilecek. Peki  Alya Grandis nerede?

Strada Plus'ın lansmanı yapıldı! 239 bin TL'ye!

Akzirve'nin İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Strada projesinin 2. etabı Strada Plus'ın lansmanı bugün yapıldı. Projenin 2. etabı 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı..

Nef Ormantepe'nin lansmanı yapıldı! 299 bin TL'ye!

Nef’in Çekmeköy’deki ilk projesi olan Nef Çamlıtepe, lansmana bile çıkmadan 2 gün içinde satıldı ve bu satış noter ile tasdik ettirildi. Nef, Çekmeköy’de 409 konuttan oluşan ikinci projesi Nef Ormantepe’nin lansmanını da bir yıl öne çekerek bugün Swissotel'de gerçekleştirdi. 

alya 2 lansman Haberi

alya 2 lansman

Beylikdüzü’nde ikinci konut projesine başlayacak olan Akkuş Grup, Alya 2 isimli yeni projesinde aileyi hedefleyecek. Butik tarzdaki projede 26 konut ve 5 dükkan bulunacak. 


İlk projelerinin butik tarzda olma sebebini açıklayan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  hızlı büyümek ve çok kazanmak adına kötü örneklerin sergilendiği inşaat sektöründe kendilerinin istikrarlı ve yavaş adımlarla ilerlemeyi ilke edindiğini söyledi. Projedeki 2+1 daireler 400 bin TL'den, 3+1 daireler ise 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. 


Sonbaharda Toplu Konut Müjdesi

Akkuş, “Tekstilde 27 yıl harcayarak ulaştığımız güven algısını, heyecanlı bir rüzgarla inşatta kaybetmeyi istemeyiz. Ayrıca kalite ve estetik konusunda iddialıyız. Bunu da ilk projelerimizi mikro ölçekte tutarak yansıtmayı tercih ettik. Ama artık Akkuş markasının gerçek gücünü biraz daha büyük işlerde ortaya koymanın zamanı olduğuna...