09 / 05 / 2024

alya 2 ne zaman teslim

alya 2 ne zaman teslim

Tekstil sektöründeki 27 yıllık tecrübesi ve 400 çalışanıyla bugün, Türkiye’nin en büyüklerinin sıralandığı İSO 500 listesine adını yazdıran Akkuş Grup, itibarını inşaatta da dikkatli ve güvenilir adımlarla sürdürüyor.

Cebeci Aura 2 ne zaman teslim?

4 bloktan meydana gelen Cebeci Aura 2 projesi 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Cebeci Aura 2 ne zaman teslim edilecek?

Alya Grandis ne zaman teslim?

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü Alya Grandis projesi 100 daire ve 8 dükkandan meydana geliyor. Peki Alya Grandis ne zaman teslim?

Emlak vergisi 2. taksit ne zaman ödenecek 2015?

Gayrimenkuller için ödenmesi zorunlu olan emlak vergisi her sene iki eşit taksit halinde veriliyor. İlk taksit ödemeleri Haziran ayında sona eren emlak vergisinin 2. taksiti ne zaman ödenecek 2015?

Başakşehir Evleri 2. Etap kura satışları ne zaman?

Başakşehir Evleri 2. Etap'ta başvurular T. Vakıflar Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılabiliyor. Projede başvuru bedeli olarak 3 bin TL ödeniyor. Peki Başakşehir Evleri 2. Etap kura satışları ne zaman?

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap'ta 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 59 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta satış işlemleri T.C Ziraat Bankası aracılığıyla yürütülüyor. Projede toplam 47 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükselen projede toplam 250 adet daire satışa sunuluyor. Projede başvurular en geç 28 Eylül 2015 günü yapılacak. Peki Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Erzincan Geçit TOKİ 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap'ta daire fiyatları 77 bin 376 TL'den başlıyor. Projede yer alan 36 adet daire açık satışa sunuluyor. Peki Erzincan Geçit TOKİ 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut Başakeşhir Evleri 2. Etap'ta yer alan 250 adet daire kura yöntemiyle satışa sunuldu. Başvuruların kabul edildiği Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap'ta 7 bin 390 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Peki TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

Satış fiyatları 95 bin 594 TL'den başlangıç gösteren TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 80 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Tokat Zile 2. Etap kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Tokat Zile 2. Etap Konutları Tokat Zile Nakkaş Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede yer alan 332 konut satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Tokat Zile 2. Etap kurası ne zaman çekilecek?

Tokat Zile TOKİ 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Tokat Zile 2. Etap'ta 332 tane daire kurayla satılıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Peki Tokat Zile TOKİ 2. Etap kura çekilişi ne zaman yapılacak?

alya 2 ne zaman teslim Haberi

alya 2 ne zaman teslim

Beylikdüzü’nde ikinci konut projesine başlayacak olan Akkuş Grup, Alya 2 isimli yeni projesinde aileyi hedefleyecek. Butik tarzdaki projede 26 konut ve 5 dükkan bulunacak. 


İlk projelerinin butik tarzda olma sebebini açıklayan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  hızlı büyümek ve çok kazanmak adına kötü örneklerin sergilendiği inşaat sektöründe kendilerinin istikrarlı ve yavaş adımlarla ilerlemeyi ilke edindiğini söyledi. Projedeki 2+1 daireler 400 bin TL'den, 3+1 daireler ise 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. 


Sonbaharda Toplu Konut Müjdesi

Akkuş, “Tekstilde 27 yıl harcayarak ulaştığımız güven algısını, heyecanlı bir rüzgarla inşatta kaybetmeyi istemeyiz. Ayrıca kalite ve estetik konusunda iddialıyız. Bunu da ilk projelerimizi mikro ölçekte tutarak yansıtmayı tercih ettik. Ama artık Akkuş markasının gerçek gücünü biraz daha büyük işlerde ortaya koymanın zamanı olduğuna...