04 / 05 / 2024

Alya Grandis lansman fiyatları

Alya Grandis lansman fiyatları

Beylikdüzü’nde prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde inşa edilen Alya Grandis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor.

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı devam ediyor. Peki 467 adet konut ve 15 adet dükkanın yer aldığı Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışta! 467 konutluk yeni proje!

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Projede 467 adet konut ve 15 adet dükkan yer alıyor.

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi görücüye çıkardı. Söz konusu projeden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul'ün, Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı. Projede metrekare fiyatları 8 bin TL olarak belirlendi.

Alya 4 Mevsim'in lansmanı 28 Eylül'de!

Alya 4 Mevsim projesinin basın lansmanı 28 Eylül Salı günü saat 10:00 ile 12:00 arasında yapılacak. Toplantı, Feriye İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Alya Grandis’te yaşam başladı!

Akkuş Gayrimenkul’un Lübnanlı ortağı ile kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın ilk projesi olan Alya Grandis’in teslimleri yapıldı.

Alya Grandis'in satışlarının yüzde 50’si tamamlandı!

Alya Grandis projesinde sona gelindi. Alya Grandis projesinin anahtar teslimlerine Ağustos 2019’da başlanacak...

Alya Grandis'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan merkezli BOSS4 şirketiyle birlikte İstanbul Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirdiği Alya Grandis'in yüzde 60'ı tamamlandı. Projede teslimler 2019 Ağustos'ta yapılacak...

Alya Grandis’te kredili alımlar arttı!

GYODER, İNDER ve Konutder’in liderlik ettiği düşük faiz ve yüzde 20 indirim kampanyasına katılan Alya Grandis projesinde kredili alımlarda artış yaşandı..

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 

Alya Grandis çatısında geniş daire seçenekleri sunuyor!

Alya Grandis projesinin çatısında yer alan penthouse daireleri, ebeveynleri ile yaşamak isteyenler, hobilerini yaşamlarına taşımak isteyenler, homeofis düzeninde mesleklerini yerleşim bütünü içinde değerlendirmek isteyenler gibi farklı gruplara hitap ediyor..

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Beylikdüzü'ndeki Alya Grandis projesinin lansmanında konuşan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt ve Beylikdüzü'nde iki yeni proje hayata geçireceklerini söyledi.

Alya Grandis'in lansmanı yapıldı! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Beylikdüzü’nde prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde inşa edilen Alya Grandis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor.

Alya Grandis lansman fiyatları Haberi

Alya Grandis lansman fiyatları


Türk-Lübnan ortaklı Boss4 Gayrimenkul İnşaat San.  Dış Tic. A.Ş. inşaat sektörüne Alya Grandis projesi ile merhaba dedi. İstanbul Beylikdüzü’nün prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Alya Grandis, yatay mimarisi, katta villa keyfi sunması, garden house daireleri ile bölgenin marka değerini yükseltmeye de aday. “Yaşaması ayrıcalıklı, yarınları kazançlı” sloganıyla satışa çıkan Alya Grandis’teki konutların yüzde 17’si ön satış döneminde satıldı. Ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin TL olan Alya Grandis’te satılacak ilk 20 konut için lansmana özel ayrıcalıklar da sunuluyor.


Ortakları arasında inşaat, tekstil, moda ve kimya alanlarında faaliyet gösteren, Türkiye’nin önde gelen sanayicilerinden Akkuş Grubun da yer aldığı Boss4 Gayrimenkul İnşaat şirketi yöneticileri, İstanbul’da gerçekleştirilen basın toplantısında gayrimenkul editörleri ile bir araya geldi. Shangri_La Bosphorus Oteli’nde yapılan toplantıya; Boss4 Gayrimenkul İnşaat...