17 / 06 / 2024

alya hill daireleri

alya hill daireleri

Alya Hill Evleri'nin satışı başladı. Özdağ Grup güvencesiyle inşa edilen Alya Hill Evleri 2+1 120 metrekare çatı ve bahçe dublexler ile 1+1 63 metrekare ara katlardan oluşuyor.

Alya Onist’in dubleks daireleri satışta!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Onist’in 20 adet dubleks dairesi satışa sunuldu. İnşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan projede dubleks konutların fiyatları 970 bin TL’den başlıyor.

Alya Grandis çatısında geniş daire seçenekleri sunuyor!

Alya Grandis projesinin çatısında yer alan penthouse daireleri, ebeveynleri ile yaşamak isteyenler, hobilerini yaşamlarına taşımak isteyenler, homeofis düzeninde mesleklerini yerleşim bütünü içinde değerlendirmek isteyenler gibi farklı gruplara hitap ediyor..

Alya Penta'da teslimler Nisan 2018'de!

Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci bulvarında hayata geçirilen Alya Penta projesi, büyük ve ferah daireleri ile geleneksel ailelerin ilgisini çekiyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık!

Toplam 112 adet villadan meydana gelen Pelican Hill Ihlamur Evleri satılık daireleri 4+1,5+1 ve 6+1 şeklinde tasarlandı.

ALYA HILL Evleri'nin satışı başladı!

Kozluk 5. Yol mevkiinde yapılan ALYA HILL Evleri'nin satışı başladı. Modern mimari ve eşsiz tasarımıyla inşa edilen lüks konutlar olan ALYA HILL; birinci sınıf malzeme kullanıldı.

Alya Hill Evlerinde satış başladı!

Alya Hill Evleri'nin satışı başladı. Özdağ Grup güvencesiyle inşa edilen Alya Hill Evleri 2+1 120 metrekare çatı ve bahçe dublexler ile 1+1 63 metrekare ara katlardan oluşuyor.

Garden Hill'de daire fiyatları 465 bin TL'den başlıyor!

Bahçelievler Garden Hill projesinde daire fiyatları 465 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Projenin daireleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Alyaş Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Şirketi kuruldu!

Alyaş Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Yalçın Algur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu

Evim Kadıköy Fikirtepe daireleri!

Evim Kadıköy Fikirtepe daireleri kapsamında konutların alanları 39 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. Projedeki konutların fiyatları haberimizde yer alıyor...

Egesel Bayraklı daireleri!

Egesel Bayraklı daireleri henüz satışa çıkmadı, proje İzmir Bayraklı'da yükseliyor

Beylikdüzü N5 Suites daireleri!

Beylikdüzü N5 Suites daireleri kapsamında konutların fiyatları 149 bin TL'den başlıyor. Diğer konutların fiyatları ve detayları haberimizde yer alıyor

Alya Elit Konutları 'nda 380 bin liraya 3+1!

Alya Elit Konutları 'nda satışlar sürüyor, proje kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Büyükçekmece Pelican Hill Rezidans'ta 4+1'ler 547 bin TL!

Fiyatların 416 bin TL'den başlangıç gösterdiği Pelican Hill Residence İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor...

alya hill daireleri Haberi

alya hill daireleri

Kozluk 5. Yol mevkiinde yapılan ALYA HILL Evleri'nin satışı başladı. Özdağ Grup güvencesiyle inşa edilen 2+1 120 metrekare çatı ve bahçe dublexler ile 1 + 1 63 metrekare ara katlardan oluşan ALYA HILL Evleri; şehir merkezinde, üniversite yolu üzerinde, sağlam altyapısı, eşsiz manzarasıyla huzurlu ve kaliteli bir yaşam sunuyor. 

Birçok özelliği barındıran ALYA HILL Evleri; okul, ulaşım, hastane, AVM gibi önemli merkezlere çok yakın bir mesafede bulunuyor. 


FARKLI FİYATLAR 


Modern mimari ve eşsiz tasarımıyla inşa edilen lüks konutlarda; birinci sınıf malzeme kullanıldı. Ayrıca, iki katlı otopark, katlara asansör sistemi, tüm odalara laminant parke, mutfaklar Çanakkale Seramik, banyolar vitra, ankastreler de Bosch marka olarak tasarlandı. 

ALYA HILL Evleri'nde 1 +1 63 metrekare ara kat 90.000 TL, 2+1 120 metrekare bahçe dublex 135.000 TL, 2+1...