05 / 05 / 2024

Alya Penta daire fiyatları ne kadar

Alya Penta daire fiyatları ne kadar

Toplam 100 konut ve 8 dükkandan meydana gelen Akkuş Grup Alya Penta projesi iki etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Akkuş Gayrimenkul Alya Penta fiyat 2017...

Alya Mercan fiyat!

Alya Mercan fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 84 daire bulunuyor. 

Alya Teras fiyat listesi! 

İstanbul’un merkezinde Levent’te konumlanan Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede isteğe göre 1+1 ile 2+1 daireler birleştirilerek 3+1 daire imkanı da sunuluyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Alya Teras dairelerinin fiyat listesi...

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 

Alya Grandis çatısında geniş daire seçenekleri sunuyor!

Alya Grandis projesinin çatısında yer alan penthouse daireleri, ebeveynleri ile yaşamak isteyenler, hobilerini yaşamlarına taşımak isteyenler, homeofis düzeninde mesleklerini yerleşim bütünü içinde değerlendirmek isteyenler gibi farklı gruplara hitap ediyor..

Alya Grandis ne zaman teslim?

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü Alya Grandis projesi 100 daire ve 8 dükkandan meydana geliyor. Peki Alya Grandis ne zaman teslim?

Alya Grandis Beylikdüzü'nde 700 bin TL'ye! Yeni proje!

Alya Grandis Beylikdüzü projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 100 daire ve 8 dükkana yer verilen projede fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. 

Alya Penta'da teslimler Nisan 2018'de!

Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci bulvarında hayata geçirilen Alya Penta projesi, büyük ve ferah daireleri ile geleneksel ailelerin ilgisini çekiyor.

Alya Penta 8 prestijli okula komşu!

Eğitimde kaldırılan TEOG sistemi yerine öğrencilerin yüzde 90’ının adreslerine en yakın okullara kayıt yaptıracak.Alya Penta projesi 8 prestijli okula komşu konumda yükseliyor.

Akkuş Gayrimenkul'e Lübnanlı ortak!

Beylikdüzü'ndeki Alya Penta projesinin satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı iş adamı Ahmet Hatip ile ortak oldu.

Alya Penta'da erken teslim müjdesi!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Penta'da teslimler 6 ay önce çekildi. Nisan 2018'de teslim edilecek projenin temi Ekim 2016'da atılmıştı... 

Akkuş Gayrimenkul 2 yeni projesini 2018'de satışa çıkarıyor!

Satış sürecinin devam ettiği Alya Penta projesinin örnek dairesini tamamlayan Akkuş Gayrimenkul iki yeni projesini 2018'de satışa çıkaracak.

Alya Life Residence daire fiyatları!

Nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Alya Life Residence daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. Proje 214 adet daireden oluşuyor.

Fikirtepe Alya Life Residence daire fiyatları!

Toplam 214 adet konuttan meydana gelen Alya Life Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Fikirtepe Alya Life Residence daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.

Alya Penta daire fiyatları ne kadar Haberi

Alya Penta daire fiyatları ne kadar


Toplam 100 konut ve 8 dükkandan meydana gelen Akkuş Grup Alya Penta projesi Akkuş Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor.


İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Alya Penta projesi 2 etaptan oluşuyor. Projenin ilk etabında 50 daire yer alıyor. 


Akkuş Grup Alya Penta Beylikdüzü Evleri'nde 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 dubleks daire seçenekleri sunuluyor.


Akkuş Grup Alya Penta fiyat 2017!


Akkuş Grup Alya Penta fiyatları 2+1 dairelerde 450 bin TL'den, 3+1 dairelerde 650 bin TL'den, 4+1 dairelerde 1 milyon TL'den, 5+2 dublekslerde 1 milyon 50 bin TL'den başlıyor.


2018 yılı mart ayında konut teslimlerin gerçekleşeceği Alya Penta'da yüzde 30 peşinatla ödemeler yapılıyor.


ADRES: Adnan Kahveci Mahallesi,Ihlamur Caddesi, Kalkan Sokak, No: 9 Beylikdüzü / İstanbul


Tel: 0212 855 57 50-51

Web: http://www.alyapenta.com/

Pınar...