15 / 05 / 2024

Alya Trio daire fiyatları

Alya Trio daire fiyatları

Ön talep toplayan Alya Trio daire fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Akkuş Grup imzası ile hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Alya Mercan fiyat!

Alya Mercan fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 84 daire bulunuyor. 

Alya Teras fiyat listesi! 

İstanbul’un merkezinde Levent’te konumlanan Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede isteğe göre 1+1 ile 2+1 daireler birleştirilerek 3+1 daire imkanı da sunuluyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Alya Teras dairelerinin fiyat listesi...

Asmin Trio'da 360 bin TL'ye 2+1 daire!

Mersin’nin Mezitli ilçesinde inşa edilen Asmin Trio'da 2+1 daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Projede 60 aya kadar vade farksız taksit imkanı da sunuluyor...

Asmin Trio’da 2+1 daire satışları başladı!

Mersin Mezitli’de 3 blok olarak inşa edilen Asmin Trio’da konut satışları 2+1 daireler ile devam ediyor. 260 adet 3+1 dairenin satışının tamamlanmasından sonra, 68 adet 2+1 dairenin satışının başladığı Asmin Trio’da, 60 ay vadeye kadar kredi imkanı veriliyor...

Alya Grandis çatısında geniş daire seçenekleri sunuyor!

Alya Grandis projesinin çatısında yer alan penthouse daireleri, ebeveynleri ile yaşamak isteyenler, hobilerini yaşamlarına taşımak isteyenler, homeofis düzeninde mesleklerini yerleşim bütünü içinde değerlendirmek isteyenler gibi farklı gruplara hitap ediyor..

Alya Grandis ne zaman teslim?

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü Alya Grandis projesi 100 daire ve 8 dükkandan meydana geliyor. Peki Alya Grandis ne zaman teslim?

Alya Grandis Beylikdüzü'nde 700 bin TL'ye! Yeni proje!

Alya Grandis Beylikdüzü projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 100 daire ve 8 dükkana yer verilen projede fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. 

Alya Life Residence daire fiyatları!

Nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Alya Life Residence daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. Proje 214 adet daireden oluşuyor.

Fikirtepe Alya Life Residence daire fiyatları!

Toplam 214 adet konuttan meydana gelen Alya Life Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Fikirtepe Alya Life Residence daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.

Alya 3 Konutları 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Alya 3 Konutları Kırklareli Lüleburgaz'da Modern Yapı tarafından inşa ediliyor. Alya 3 projesinde daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor...

Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı!

Akkuş Grup’un Avrupa yakasının cazibe merkezlerinden Beylikdüzü’nde inşa ettiği butik projesi Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Alya Penta 2017 fiyatları!

Alya Penta projesinde toplamda 100 daire ve 8 dükkan bulunuyor. Beylikdüzü Alya Penta 2017 fiyatları haberimizde yer alıyor.

Alya Penta Beylikdüzü satış fiyatları!

Toplam 100 daire ve 8 dükkandan meydana gelen Alya Penta Beylikdüzü satış fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 2 etaptan oluşuyor.

Alya Trio daire fiyatları Haberi

Alya Trio daire fiyatları

Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Alya Trio Beylikdüzü'nde 26 adet daire ve 5 adet dükkan bulunuyor. Proje 18 milyon TL yatırımla yükseliyor. 


Alya Trio daire fiyatları konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. İstanbul Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’na yakın bir bölgede olan proje Akkuş Grup imzası taşıyor.


Beylikdüzü Alya Trio Evleri 7 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan konut tipleri yer alıyor.


Alya Trio daire fiyatları metrekare bazında yaklaşık 4 bin TL'den başlıyor. Ön tale süreci devam eden projenin Haziran ayı sonunda satışa sunulması planlanıyor. 


Tel: 0 212 422 08 00 

Web:http://akkusgrup.com/

Özge...