29 / 04 / 2024

Asmin Trio’da 2+1 daire satışları başladı!

Asmin Trio’da 2+1 daire satışları başladı!

Mersin Mezitli’de 3 blok olarak inşa edilen Asmin Trio’da konut satışları 2+1 daireler ile devam ediyor. 260 adet 3+1 dairenin satışının tamamlanmasından sonra, 68 adet 2+1 dairenin satışının başladığı Asmin Trio’da, 60 ay vadeye kadar kredi imkanı veriliyor...



Mersin’de Asmin Yapı tarafından inşa edilen Asmin Trio’da satışlar sürüyor. Mezitli’deki Akdeniz Mahallesi’nde 3 bloktan meydana gelen Asmin Trio’da 2+1 dairelerin satışına başlandı. Her katta ikişer dairenin bulunduğu projede, büyüklüğü 144 metrekare brüt net 95 metrekare büyüklüğünde 68 adet 2+1 daire yer alıyor.  Bugüne kadar Toroslar, Yenişehir, Çeşmeli, Soli, Mezitli gibi Mersin’e birçok projeye imza atan Asmin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Akkaya, ilk etapta sunulan 260 adet 3+1 dairenin kısa sürede satışının tamamlandığını aktarırken, 2+1 dairelerin yüzde 40’nın da şimdiden sahiplerini bulduğunu söyledi.

Asmin Trio’da 2+1 daire satışları başladı!

Toplam 68 dairelik yeni bir yaşam alanı

Her katta ikişer dairenin yer aldığı Asmin Trio’da satışı devam eden 2+1 dairelerin büyüklükleri ise 144 metrekare brüt net 95 metrekare büyüklüğünde.

Konumuna göre 360 bin TL İle 420 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan 2+1 daireler için 60 vadeye kadar uzanan 200 bin TL kredi imkanı bulunuyor.

Asmin Trio’da 2+1 daire satışları başladı!

Asmin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Akkaya, devam eden satışlarla ilgili olarak şu şekilde konuştu:
“Mersin’in en gözde bölgelerinden biri olan Mezitli’de, şehrimize yakışan bir değer yaratmak istedik. Projemizin birinci etabını oluşturan 260 adet 3+1 dairenin satışını çok kısa sürede tamamlamış olmamız, amacımıza ulaştığımızı gösteriyor. Bu amacı, Asmin Trio’nun 68 adet 2+1 daireden oluşan ikinci etabına da taşıdık. Bugün geldiğimiz noktada ikinci etaptaki toplam dairelerimizin yüzde 40’ının satışını gerçekleştirmiş durumdayız. Satın aldığı gayrimenkulden yatırım getirisi de elde etmek isteyenler için Asmin Trio çok uygun proje. Hem yatırım hem de oturum amaçlı olarak değerlendirilebilecek dairelerimizin sektöre yeni bir soluk getireceğini düşünüyoruz.”


Geri Dön