03 / 05 / 2024

Alyansoil Grup nerede

Alyansoil Grup nerede

Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. Lıvıu Jelımalaı ve Halit Kanak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Büyükçekmece'de kuruldu.

Premium Villaları nerede, fiyatları ne kadar?

Atlantis Grup tarafından hayata geçirilen Premium Villaları'nda satışlar devam ediyor. Peki Premium Villaları nerede, fiyatları ne kadar? İşte Premium Villaları ile ilgili ayrıntılar...

Natura Vadi nerede? İşte Natura Vadi fiyat listesi!

Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığı ile hayata geçirilen Natura Vadi projesinde satışlar başladı. Peki Natura Vadi projesi nerede inşa edildi, fiyatları ne oldu? İşte detaylar...

Demir Ekosan nerede?

Demir Grup tarafından hayata geçirilen Demir Ekosan nerede? İşte Demir Ekosan nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Birbahçe Çekmeköy nerede?

Birleşim Grup tarafından Çekmeköy'de hayata geçen Birbahçe Çekmeköy satışa çıktı. Peki, Birbahçe Çekmeköy nerede? İşte detaylar...

Verra Suites Beykoz nerede?

Tüfekçioğlu Grup tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Verra Suites Beykoz projesi 20 Kasım'da satışa çıkacak. Peki Verra Suites Beykoz nerede?

Avend Çayyolu nerede?

113 daire, 15 ofis ve 16 mağazadan meydana gelen Avend Çayyolu projesi, Rast Grup tarafından inşa ediliyor. Peki, Avend Çayyolu nerede?

Ekcan MOD Çekmeköy nerede? İşte Lokasyon!

3 blok şeklinde yükselen MOD Çekmeköy Evleri Ekcan Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Ekcan MOD Çekmeköy fiyatları 485 bin TL'den başlıyor. Peki Ekcan MOD Çekmeköy nerede? İşte Lokasyon!

Fuzul Başak City Residence nerede?

Yarın ön satışa çıkacak olan Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Peki Fuzul Başak City Residence nerede?

Equinox Çayyolu nerede?

30 katlı 3 blok şeklinde hayata geçirilen Equinox Çayyolu projesi Sk Grup imzasıyla yükseliyor. Equinox Çayyolu projesi 138 daireden meydana geliyor. Peki Equinox Çayyolu nerede?

Resim İstanbul Evleri nerede?

Ortadoğu Grup tarafından 82 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen Resim İstanbul Evleri'nin tamamı Temmuz ayının sonunda teslim edilmiş olacak. Peki, Resim İstanbul Evleri nerede?

Ona Dokuz Dragos nerede?

Yılmazlar İnşaat EN Grup tarafından hayata geçirilen Ona Dokuz Dragos projesinde tapular hemen teslim ediliyor. Peki Ona Dokuz Dragos nerede?

Trend Arena AVM nerede?

Çorlu'da inşa edilen Trend Arena AVM yarın açılıyor. Danış Grup imzası taşıyan Trend Arena'da birbirinden ünlü mağazalar yer alıyor. Peki Trend Arena AVM nerede?

Kuzu Grup Kumru Ankara nerede?

Kumru Ankara Residence'de dairelerin büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Proje 150 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki Kuzu Grup Kumru Ankara nerede?

Alyansoil Grup nerede Haberi

Alyansoil Grup nerede

Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. Lıvıu Jelımalaı, Sayora Mutalova, Mehmet Subaşı ve Halit Kanak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Büyükçekmece'de kuruldu.


Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. iş konusu; 1. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, öğütülmesi, işletilmesi, toptan ve perakende alımı, satımı, kiraya verilmesi, ithal ve ihracını yapmak. 2. Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı almak, devri kabil maden haklarını devir almak. 3. Yer altından kömür çıkartmak bununla ilgili maden ocakları acmak çıkarılan kömürün işletmesini pazarlamasını yapmak. 4.  İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü...