29 / 04 / 2024

Premium Villaları nerede, fiyatları ne kadar?

Premium Villaları nerede, fiyatları ne kadar?

Atlantis Grup tarafından hayata geçirilen Premium Villaları'nda satışlar devam ediyor. Peki Premium Villaları nerede, fiyatları ne kadar? İşte Premium Villaları ile ilgili ayrıntılar...



Atlantis Grup imzasıyla hayata geçirilen Premium Villaları'nda satışlar devam ediyor. 14 bin 500 metre kare arsa üzerine inşa edilen Premium Villaları toplamda 34 bağımsız bölümden oluşuyor. 

Premium Vilları 4+1 olarak tek tip villa olarak inşa ediliyor. Premium Villaları, șehrin yorgunluğunu ve karmașasını size tamamen unuturacak bir yașam alanı sunuyor.

Sosyal donatıları ve yeșil açık alan imkanlarıyla bütün gereksinimleri karșılayan Premium Villaları çocuklarınızı mutlulukla büyütebileceğiniz sakin, huzurlu ve güvenli ideal bir yașam alanı sunuyor.

 Premium Villaları nerede, fiyatları ne kadar?

PREMİUM VİLLALARI NEREDE, FİYATLARI NE KADAR?

Premium Villaları'nın tamamı 4+1 olup,  462 metre kare olarak inşa ediliyor. Premium Vilları'nın fiyatı ise 1 milyon 270 bin dolardan başlıyor. Proje şu anda inşaat aşamasında olup, bir yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Premium Villaları, İstanbul ili Tuzla ilçesi, Eski  Ankara  Asfaltı üzerinde Koç Koleji'nin hemen yanı başında konumlanıyor. 

Grup Atlantis, 35 yılı aşkın tecrübesiyle inşaat sektöründe marka değeri haline gelerek kurulduğu günden itibaren sektöre ve çevreye katkı sağlamak adına özenli bir çalışma göstermeye devam ediyor.

Şirketin hızla gelişen yaşam standartları ve teknolojiyi yakından takip ederek inşa ettiği yapılarla gelişime modern ve çağdaş bir dokunuş katmayı, daha konforlu ve hayal edilen yaşam alanlarını gerçeğe dönüştürmeyi ana hedefi haline getirmiştir.

Grup Atlantis, insana, çevreye ve geleceğe değer katan bir çok başarılı projeye imza atmaya devam ediyor.  Yapılan projelerin bulunduğu konum ve çevre planlaması dikkatli analiz edilerek ihtiyaç duyulan yaşam alanı en iyi şekilde gerçekleştiriyor. 

WEB: https://grupatlantis.com.tr/default.aspx
TEL: 0216 363 99 99

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Masar Silver satışta! Yeni proje!

Geri Dön