03 / 05 / 2024

Masar Silver satışta! Yeni proje!

Masar Silver satışta! Yeni proje!

Firma: Masar Group

Proje: Masar Silver

İstanbul’ un en güzel manzaralarından birine sahip olan Pendik Çınardere’de inşa edilen Masar Silver projesi satışa çıktı. İşte Masar Silver projesi ile ilgili ayrıntılar...



Masar Group tarafından hayata geçirilen Masar Silver projesi satışa çıktı. 4.130 metrekare arazi üzerinde, 3 bloktan oluşan projede, toplam 160 adet daire yer alıyor. Peki Masar Silver projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Masar Silver proje ile ilgili ayrıntılar...

Masar Silver satışta! Yeni proje!

MASAR SİLVER PROJESİNDE HANGİ KONUT TİPLERİ YER ALIYOR?

Hemen her katta deniz ve şehir manzarasına sahip olan projede her blokta ortak teras alanları yer alıyor. 

Masar Sirver projesi, tasarım sürecinde yüksek inşaat kalite standartları blok dış cephelerinde ki hareketle monoton görüntüyü ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda sosyal alanlarına, ortak kullanım alanlarına ve daire içlerinde kadar en ince, zarif ve ergonomik tasarımları oluşturmak için birçok tasarım kriterini bir arada bulunduran bir mimariye sahip.

Masar Silver Projesi'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. Toplam 160 daireden oluşan projede, özel yalıtımlı su deposu, merkezi ısıtma sistemi, jeneratör,  Bodrum katlarda yangın söndürme spring tesisatı, kat hollerinde yangın dolapları  bulunuyor.

Masar Silver satışta! Yeni proje!

MASAR SİLVER NEREDE? MASAR SİLVER LOKASYON BİLGİSİ!

İstanbul’ un en güzel manzaralarından birine sahip olan Pendik Çınardere’de inşa edilen MASAR SİLVER projesi, E-5 ve Metroya yürüme mesafesindedir.

Masar Silver Projesi aynı zamanda Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Marmaray’a, İdo’ya, Hastanelere, Okullara, Üniversitelere, Avm’lere çok yakın mesafede konumlanıyor. 

MASAR SİLVER NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Şehrin merkezinde, sağlık ve eğitimin yanı başında bir yaşam sunan Masar Silver Projesinde satışlar başlamış olup, teslimlerin Ağustos 2024 tarihinde yapılması planlanıyor.

TELEFON:   444 26 13

WEB:https://masarsilver.com/


projeye sor



Geri Dön