27 / 04 / 2024

Dia Centro satışta! Yeni proje!

Dia Centro satışta! Yeni proje!

Firma: Ahmet Kul İnşaat ve Şarkent Yapı

Proje: Dia Centro

Ahmet Kul İnşaat ve Şarkent Yapı ortaklığıyla İstanbul'un merkezi lokasyonu Topkapı'da yükselecek olan Dia Centro satışa çıktı. Yeni proje! İşte detaylar...



Dia Centro  Ahmet Kul İnşaat ve Şarkent Yapı  ortaklığıyla İstanbu'un merkezi lokasyonu Topkapı'da inşa ediliyor. 

Dia Centro, 1+1’den 4+1’e farklı yaşam tarzlarına uygun daire seçenekleriyle; üst düzey malzeme ve işçilikle tasarlandı. Toplam 15 bin 600 metrekare arsa üzerine inşa edilen Dia.Centro 251 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor.

Özel peyzaj tasarımlı iç bahçeye sahip olan Dia Centro’da dairelerin içinden ortak alanlara, sosyal tesislerden otoparklara kadar konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

 Dia Centro satışta! Yeni proje!

DIA CENTRO KONUT FİYATLARI NE KADAR? DIA CENTRO KONUT FİYAT LİSTESİ 14 EYLÜL 2023

Dia Centro projesinde 251 adet konut bulunuyor. Konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşuyor. Yeni satışa çıkan perojenin başlangıç fiyatı 289 bin dolardır.

Proje şu anda yapım aşamasında olup teslimlerin 2,5 yıl sonra yapılması planlanıyor. 

 Dia Centro satışta! Yeni proje!

DIA CENTRO SOSYAL DONATILARI NELER?

Dia Centro sosyal donaları olarak da dikkatleri üzerine çekiyor. Dia.Centro'da fitness Merkezi,ok Amaçlı Spor Sahası, macera parkı, sauna, elektrikli araç sarj istasyonları, özel tasarım peyzaj, cadde dükkan ve mağazalar yer alıyor.

 Dia Centro satışta! Yeni proje!

DIA CENTRO NEREDE? DIA CENTRO LOKASYON BİLGİSİ

Dia Centro, İstanbul’un merkezi Topkapı’da konum olarak heryere kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir noktada konumlanıyor. D100 karayoluna yakın bir noktada bulunan Dia Centro İstanbul Havalimanı 30 dakika, Atatürk Havalimanı ise sadece 10 dakikalık mesafede.  Hastaneler, okullar, alışveriş merkezleri ve iş merkezlerine konum olarak çok yakın lokasyonda bulunuyor.

WEB: https://www.diacentro.com/

TEL: 444 0 461

Blue Life'ta hemen teslim villalar!

 

 


projeye sor



Geri Dön