17 / 05 / 2024

amad gayrimenkul sapanca

amad gayrimenkul sapanca

Amad Gayrimenkul, Sapanca'da yeni projesine başlıyor. Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları geliyor. 

Sapanca'da 10.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Sapanca ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 10 milyon 864 bin 952 TL'ye satıyor...

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Sakarya'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Sapanca'da yer alan gayrimenkulü 5 milyon 444 bin 420 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Sapanca'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya Sapanca'da yer alan arsayı 5 milyon 544 bin 420 TL bedelle satışa çıkardı.

Sapanca'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Akçay Mahallesi'ndeyer alan gayrimenkul 6 milyon 197 bin 829 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sapanca İcra Dairesi'nden satılık gayrimenkul! 8 milyon TL'ye!

Sakarya Sapanca'da yer alan Sapanca İcra Dairesi tarafından 8 milyon 18 bin 699,43 TL değerindeki gayrimenkul satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

Konut kredi faizi düşünce vatandaşın ev hayali canlandı!

 Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim, konut kredi faizindeki düşüşün vatandaşın ev hayalini canlandırdığını belirtti...

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Kartal Wings fiyat!

Umran Yapı & Amad Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kartal Wings projesinde daire fiyatları 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Kartal yeni konut projeleri ile 5 yılda yüzde 100 değerlendi!

Kartal'ın son 5 yılda yüzde 100'ü aşkın değer kazandığını ifade eden Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Olaş, kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden bu yana markalı konut projelerinin bölgeyi hızla geliştirdiğini ifade etti.

Sapanca'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 18 milyon 379 bin 107 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Kartal Wings'e yoğun ilgi!

Amad Gayrimenkul‘un Umran Yapı ortaklığıyla geliştirdiği Kartal Wings projesi, Arap ülkesinden fuara katılan firmaların beğenisini kazandı..

Gayrimenkul sertifikası tekrar gündeme gelecek!

Gayrimenkul Sertifikası yeni finansal yatırım aracı olarak hayatımıza girmişti ancak istenilen başarıya ulaşamadı. Gayrimenkul Sertifikası yeniden masaya yatırıldı. 

amad gayrimenkul sapanca Haberi

amad gayrimenkul sapanca

Sapanca’da gerçekleştirdiği Navras Villaları’nın gördüğü büyük ilgi nedeniyle yeni bir yatırım kararı alarak bölgede 22 milyon TL yatırımla Lake View Resort villalarını inşa edecek. 

Dünya Gazetesi'nin haberine göre, 14 dönüm alan üzerinde inşa edilecek olan Sapanca Lake View Resort projesinde 6’sı 1+1, 6’sı 2+1, 8’i 3+1 ve bir adedi ikiz villa olmak üzere 21 villa yer alacak. 


Yatırımlarının büyüyerek devam edeceğini vurgulayan Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim şunları söyledi; “Sapanca doğa harikası bir yerleşim bölgesi. Göl atmosferi, ormanlarla çevrili yeşil tabiatı ve iklimiyle Sapanca dünya çapında müstesna bir bölge. Bu nedenle Türkiye’de ilk yatırımımızı Sapanca’da gerçekleştirdik. Bölgenin Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığı da tercihimizde önemli bir rol oynadı. Çünkü Sapanca’ya yabancı yatırımcılar da ilgi gösteriyor. Daha önce Tulip,...