02 / 05 / 2024

Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları!

Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları!

Amad Gayrimenkul, Sapanca'da yeni projesine başlıyor. Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları geliyor. 



Sapanca’da gerçekleştirdiği Navras Villaları’nın gördüğü büyük ilgi nedeniyle yeni bir yatırım kararı alarak bölgede 22 milyon TL yatırımla Lake View Resort villalarını inşa edecek. 

 

Dünya Gazetesi'nin haberine göre, 14 dönüm alan üzerinde inşa edilecek olan Sapanca Lake View Resort projesinde 6’sı 1+1, 6’sı 2+1, 8’i 3+1 ve bir adedi ikiz villa olmak üzere 21 villa yer alacak. 


Yatırımlarının büyüyerek devam edeceğini vurgulayan Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim şunları söyledi; “Sapanca doğa harikası bir yerleşim bölgesi. Göl atmosferi, ormanlarla çevrili yeşil tabiatı ve iklimiyle Sapanca dünya çapında müstesna bir bölge. Bu nedenle Türkiye’de ilk yatırımımızı Sapanca’da gerçekleştirdik. Bölgenin Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığı da tercihimizde önemli bir rol oynadı. Çünkü Sapanca’ya yabancı yatırımcılar da ilgi gösteriyor. Daha önce Tulip, Nevras ve Nevras Plus adında üç adet projeyi hayata geçirmiştik. Gördüğümüz yoğun ilgi bizi teşvik etti ve daha kapsamlı yatırım olan Lake View Resort projemize başladık.” 


Geri Dön