17 / 05 / 2024

Aman İnşaat

Aman İnşaat

Aman İnşaat ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, Wajıh Alaswad ve Hamdı Alsamman ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt, Koza Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul'da yaşamanın maliyeti yüzde 81 artarak 55 bin TL'yi aştı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmaya göre mega kent İstanbul’da yaşamanın maliyeti geçen senenin aynı ayına göre yüzde 81 artış gösterdi. Mega kentte dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 55 bin 321 Türk Lirası şekilde hesaplandı.

İstanbul'da yaşamanın maliyeti belli oldu! 4 kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti ne kadar? 

İstanbul’da yaşamanın ortalama maliyeti resmen hesaplandı. Peki İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti Mart ayında ne kadar oldu? 

Erik dalı gevrektir amanın basmaya gelmez! Eriğin fiyatı pahalı amanın almaya gelmez!

'Erik dalı gevrektir amanın basmaya gelmez' şarkısını eminiz hepiniz bir kere dinlemişsinizdir! Bahar aylarının gelmesiyle can erik tezgaha çıktı ama fiyatı yüzünden almak herkesin harcı değil..

Aman Grup İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Grup İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed H.S.S. ve Ibrahım Al Bahrı tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aman İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Nybre ve Hebah Dabbagh ortaklığında kuruldu.

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

Al Aman İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aman İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi M. Samı Mohammed Sharab tarafından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aman İnşaat ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman İnşaat ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, Wajıh Alaswad ve Hamdı Alsamman ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt, Koza Mahallesi'nde kuruldu.

Al Aman Turizm Reklamcılık İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aman Turizm Reklamcılık İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haıder Al Jadı tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu.

İstanbul’da yaşamanın maliyeti ne kadar?

Dünyadaki farklı şehirler arasındaki yaşam maliyetlerini karşılaştıran Expatsian sitesi İstanbul’ da yaşamanın maliyetini açıkladı. İşte ortalama bir İstanbullu’ nun yaşamını sürdürmek için yapması gereken harcamalar...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

İnşaat yüksek mühendisi Güner Dora yaşamanı yitirdi!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri'nde görev yapan İnşaat Yüksek Mühendisi Güner Dora yaşamanı yitirdi

Aman İnşaat Haberi

Aman İnşaat

Aman İnşaat ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, Wajıh Alaswad ve Hamdı Alsamman ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt, Koza Mahallesi'nde kuruldu.


Aman İnşaat ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa,sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,...