11 / 05 / 2024

Erik dalı gevrektir amanın basmaya gelmez! Eriğin fiyatı pahalı amanın almaya gelmez!

Erik dalı gevrektir amanın basmaya gelmez! Eriğin fiyatı pahalı amanın almaya gelmez!

'Erik dalı gevrektir amanın basmaya gelmez' şarkısını eminiz hepiniz bir kere dinlemişsinizdir! Bahar aylarının gelmesiyle can erik tezgaha çıktı ama fiyatı yüzünden almak herkesin harcı değil..



Bahar mevsiminin gelmesiyle çoğu insanın severek tükettiği çıktığında almak için can attığı erik manav tezgahlarında yerini aldı. Yazın geldiğini haber veren bebek bekleyen anne adaylarına aşerdiren erik 10’lu paketi 30 liradan satılıyor. Bir paketin içindeki eriğin tanesi 3 liraya denk geliyor. Erik canınız çekiyor ama fiyatı nedeniyle alamıyorsanız biraz sabretmekte fayda var zira erik piyasada erken hasat olarak bulunduğu için ilk etapta fiyatı yüksek. Eriğin 2 hafta sonra Mayıs başı gibi pazarda bollaşacağını ifade eden manavlar fiyatların bir aya kadar uygun hale geleceğini söylüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön