12 / 05 / 2024

amasra kaleşah yol çalışmalarında son durum

amasra kaleşah yol çalışmalarında son durum

BARTIN'ın Amasra ilçesinde yer alan Kaleşah Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda sona geliniyor. Bartın Amasra arasında yapılan tünel inşaatı tamamlandı.

Belediye akaryakıt istasyonu imarlı arsa satacak! İhalesi 29 Kasım'da!

Amasra Belediye Başkanlığı Bartın İli, Amasra İlçesi, Kaleşah Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 2 bin 793 metrekare alana sahip.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Van Başkale'de bin 350 konteyner kuruldu!

Van Başkale'de meydana gelen depremde evi ve ahırı yıkılan, hasar gören vatandaşlar için 19 köyde bin 350 konteyner kuruldu...

Van'da 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ağır hasar aldı! 

Dün İran'da Türkiye sınırına yakın bölgede meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem Van'da can ve mal kaybına yol açtı. Depremde 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ise ağır hasarlandı...

Van Başkale'de evler ve ahırlar yıkıldı! 

Merkez üssü İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki depremin en çok hissedildiği İran sınırındaki mahallelerde birçok ev ve ahır yıkıldı, bazıları da ağır hasarlandı...

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Bafra Fevzi Çakmak Mahallesi'ne yeni yol!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fevzi Çakmak Mahallesi Melikşah, Tuğrul Bey, Fırat Sokaklarında yapılan asfalt ve Aktekke Mahallesinde yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya Kale'de 18 kilometrelik yol çalışması!

İlçelerde yatırım ve hizmetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde 18 kilometrelik yol çalışması yapıyor.

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması TBMM'de!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması meclise konu oldu!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kale, Crate serisiyle banyolara doğallık katıyor!

Yalın ve fonksiyonel tasarımlarını ahşap yüzeyle buluşturan Kale, bu yaklaşımla geliştirdiği ‘Crate’ serisi ile banyolara doğallık katıyor.

Malatya Kale'de 4 noktada yol çalışmaları başladı!

İlçelerde yatırım ve hizmetlerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde 4 noktada yol çalışmaları yapıyor.

Sulukule’deki yol yenileme çalışmaları tamamlandı!

Sulukule Hatice Sultan ve Neslişah Mahallelerinde bulunan toplam 18 adet cadde ve sokakta yol ve kaldırımlar Fatih Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, bölgenin tarihi dokusu bozulmadan yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

amasra kaleşah yol çalışmalarında son durum Haberi

amasra kaleşah yol çalışmalarında son durum

BARTIN'ın Amasra ilçesinde yer alan Kaleşah Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda sona geliniyor. Bartın Amasra arasında yapımı tamamlanan tünel inşaatının ardından programdan çıkartılan Amasra Kaleşah mahallesi yolu bölge milletvekili Yılmaz Tunç ve Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu ile Amasra Kaymakamı Kadir Taner eser'in girişimleri sonucu tekrar programa alınarak ihale edilmişti. 


Yaklaşık 20 gün önce başlanılan yol genişletme istinat duvarı ve yaya kaldırım çalışmaları aralıksız olarak devam ederken 1,5 kilometrelik alanda yapılan çalışmalar tamamlandığında Amasra İlçesinin ikinci giriş kapısı konumunda olan Kaleşah yolu hem trafik yönünden hem de yayaların kullanımı açısından rahatlayacak. Yol yapım çalışmaları ile ilgili bilgi veren Amasra Belediye Başkanı M.Emin Timur "Amasra Tünel inşaatı tamamlandıktan sonra Amasra Kaleşah arasındaki bu yol programdan çıkartılmıştı. Fakat Belediye olarak bizim çalışmalarımız ile Milletvekili...