03 / 05 / 2024

amasrada derelere ıslah

amasrada derelere ıslah

Amasra Kaymakamlığı, Amasra Belediyesi ve DSİ işbirliğiyle ilçeden geçen derelerde ıslah çalışmaları başladı. Toplamda 2 bin 100 metrelik alanda iş makinaları ile başlattığı temizlik çalışmaları devam ediyor.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Türkiye'deki mera alanlarının ıslahı TBMM gündeminde!

Türkiye'deki mera niteliği taşıyan alanlara ve bunların ıslahı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Islahı mümkün yapılara güçlendirme!

Değerli Konut Vergisi ile İmar Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren yasa bugünkü 31045 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanuna göre, hasar görmüş olmakla beraber ıslahının mümkün olduğu tespit edilen yapılarda güçlendirme yapılacak.

Bitlis’te dere üstü ıslah projesinde yıkımlar başladı!

Bitlis'te dere üstü ıslah projesi kapsamında mülkiyeti İl Özel İdaresine ait yapılar yıkılıyor.

Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının yüzde 90'ı tamam!

Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı. Çalışmalar 2019 yılının Nisan ayı itibarıyla bitecek...

Nusaybin'deki tarihi demiryolu ıslah ediliyor!

Sultan 2. Abdülhamit Han döneminde inşası yapılan Nusaybin'deki tarihi demiryolunun bin 200 metrelik bölümü ıslah edilecek.

Vergide pişmanlık ve ıslah sirküleri 2017!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan sirkülerde Vergi Usul Kanununun "Pişmanlık ve ıslah" başlıklı 371 inci maddesinin uygulamasına yönelik açıklamalar bulunuyor..

Sadabad Deresi ıslah projesi ile Kağıthane değerlenecek!

Ege Yapı, Sadabad Deresi'nin kıyısında 820 milyon lira değerinde konut projesi inşa ediyor. Kağıthane'nin ulaşım akslarının kesişim noktasında olduğunu belirten İnan Kabadayı, "Sadabad Deresi ıslah projesi tamamlanınca bölge bambaşka bir çehreye bürünecek" dedi.

Sarıyer imar ıslah planı İBB'ye takıldı!

Sarıyer'in mülkiyet sorununun çözümüne yönelik olarak hazırlanan imar ıslah planlarının İBB tarafından iade edilmesinin ardından yeni süreç başladı.

Şükrü Genç: İmar ıslah planı reddine karşı yılmayacağız!

Mülkiyet sorununun çözümüne yönelik olarak hazırlanan imar ıslah planlarıyla ilgili açıklama yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada imar ıslah planı reddine karşı yılmayacaklarını belirtti.

Kızılırmak Islah Projesi'nde inceleme yapıldı!

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde bölgenin en büyük yatırımlarından birisi olarak hayata geçirilen Kızılırmak ıslah projesinde çalışmalar sürüyor.

Adıyaman Çelikhan Çayı ıslah ediliyor!

Çelikhan'ın yıllardır büyük özlem ile beklediği Çelikhan Çayı ıslah ediliyor. Mart ayı içerisinde başlanılacak olan çalışmada ilk etapta Devlet Hastanesinin yanından gelen dere ve Yukarı Mezarlık ile Devlet Hastanesine kadar yapılması planlanıyor.

Niğde Kızılca Deresi ıslah edilecek!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kızılca Deresi’nin ıslah projesiyle ilgili ihale sürecinin tamamlandığını ve yüklenici firmanın şantiye kurarak işe başladığını açıkladı.

amasrada derelere ıslah Haberi

amasrada derelere ıslah

Kış aylarında yağışların artması nedeniyle taşkın tehlikesi arz eden Horhor Deresi tünel inşaatından dolayı yağmur suları ile gelen toprak ve evsel atıklar nedeniyle yıl içerisinde tıkanma noktasına gelmişti. 


Amasra Kaymakamlığı, Amasra Belediyesi Fen İşleri Birimi ve 233. Şube Müdürlüğü ile birlikte koordineli çalışarak bu kapsamda Horhor, Kestaneli, Hisarönü ve Kayaaltı dere yataklarında toplamda 2 bin 100 metrelik alanda iş makinalanyla başlattığı temizlik çalışmaları devam ediyor. 


Ankara 24...