08 / 05 / 2024

Amasya dolu yağışı

Amasya dolu yağışı

Amasya'da dolu yağışı tarım arazilerine zarar verdi. Kurak geçen bahar aylarının ardından gelen yağış, çiftçilerin yüzünü güldürse de bazen etkili olan dolu, gelişim safhasındaki ürünlerin zarar görmesine yol açıyor.

Eyüpsultan'da korku dolu anlar! 3 gecekondu boşaltıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan İlçesi'nde 3 gecekondu acil şekilde boşaltıldı. Zemininde çökme meydana gelen bölgede panik dolu anlar yaşandı.

Dikkat! İstanbul için sarı alarm verildi: Bu saatlerde dikkatli olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya Bölgesi'nde yer alan 5 ili sarı kodla uyararak ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı konusunda vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Bu iller arasında İstanbul da bulunuyor.

Meteoroloji’den hortum uyarısı! 26 il için sarı kod verildi! Hava durumunu kontrol etmeden dışarı çıkmayın!

Hazirana girmemize rağmen ülkemizde hala kuvvetli yağışlar meydana geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hortum ve dolu yağışına karşı uyardı! İşte detaylar!

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

RAMS City Haliç’te yerinizi alın! İstanbul’u dolu dolu yaşayın!

RAMS City Haliç ile gerçek İstanbul’u yaşayın. RAMS City, Türkiye’deki 5’inci projesi ile geliyor. İşte detaylar!

TOKİ'den Amasya'ya 125 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya'da tam 125 konutluk yeni proje inşa edecek. Amasyalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Yeni Suzuki Swift’le dolu dolu yaşa! Suzuki Swift 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Suzuki Swift’de bulunan gelişmiş ön algılama sistemleri, ön cama takılı bir monoküler kamera ve lazer sensör sistemi kullanır. Japon otomotiv devi Suzuki’nin yeni gözdesi Swift Hibrit’in Ekim 2022 fiyat listesini sizin için hazırladık.

Amasya Suluova’ya TOKİ’den 251 ucuz konut!

TOKİ'nin Amasya Suluova projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Suluova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Suluova 2022 sosyal konut projesi...

Beyaz eşya alışverişiniz için fırsatlar A101 25 Ağustos Perşembe kataloğunda! İşte A101 25 Ağustos Cuma kataloğu!

A101 aktüel ürün katalogları, her zaman olduğu gibi bu hafta da çokça inceleniyor. İndirimli ürünlerle dolu olan aktüel bu hafta da dolu dolu. Eviniz için beyaz eşya ürünleri A101 25 Ağustos Perşembe günü aktüel kataloğunda! İşte haberin devamı..

Meteoroloji’den 8 ilde kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Bu haberi okumadan evden çıkmayın!

MGM'den ani sel, yıldırım, su baskını, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

TOKİ Amasya projesi için start verdi! Amasya'ya 100'e yakın ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya projesi için beklenen tarihini açıkladı. Merakla beklenen TOKİ Amasya projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Amasya'ya 87 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya Merkez'de 87 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Amasya'ya 425 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 425 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 20 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Amasya dolu yağışı Haberi

Amasya dolu yağışı

Türkiye'nin önemli soğan üretim merkezlerinden Amasya'da etkili olan dolu, ekili alanlara verdi.


Kurak geçen bahar aylarının ardından gelen yağış, çiftçilerin yüzünü güldürse de bazen etkili olan dolu, gelişim safhasındaki ürünlerin zarar görmesine yol açıyor.


İl merkezine bağlı Oluz köyünde etkili olan dolu yağışı, 10-15 gün içinde hasadı yapılacak erkenci soğanlara zarar verdi.


Soğan üreticisi Kemal Çelik, AA muhabirine daha önce böyle dolu yağışı görmediğini, kayıplarının çok büyük olduğunu söyledi.


Yaklaşık 20 dakika süren dolunun iri taneli olduğunu ve bütün ürünlere hasar verdiğini anlatan Çelik, "Köyümüzde dolu vurmayan yer çok az. Çevre köylerde de aynı durum var. Soğanın nazbı bu bölgede atıyordu. En az 4 bin işçi gelecek ve burada söküm yapacaktı ama bu yıl biraz zor olacak. Zararımız çok büyük" diye konuştu.


Tarladaki ürünün,...