05 / 05 / 2024

amasya inşaat kazaları

amasya inşaat kazaları

Amasya Boğazköy mevkisinde inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Amasya'da 8.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Amasya İli Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığı, Amasya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

İnşaat kalıp ve taşıyıcı iskeleleri için yeni önlemler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, betonarme binaların inşasında kullanılan kalıp ve taşıyıcı iskele uygulamaları sebebiyle yaşanan iş kazalarının engellenmesi için inşaat kalıplarına yönelik yeni önlemler alındı. 

Amasya'da 16.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya İli, Pazar Mahallesi'nde 16 milyon 161 bin 620 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 11 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş'ta son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları TBMM'de!

Kahramanmaraş ilinde son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ve sonuçları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, toplam yatırım bedeli 920 milyon TL olan Amasya Çevre Yolu Projesi şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindiğini belirtti...

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

Kahramanmaraş'ta inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları TBMM'de!

Kahramanmaraş ilinde son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ve sonuçları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

En çok iş kazası inşaat sektöründe! 

Hak-İş Konfederasyonu tarafından hazırlanan "İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Raporu"nda, iş kazalarında, ilk sırada inşaat sektörünün yer aldığı belirtildi.

İnşaat sektöründe teşvik! İş kazaları önlenecek!

Yapı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, inşaat sektöründe işçi çalıştıran işyerlerine, ölüm ve sakatlıkla sonuçlanmayan iş kazası yaşanmaması halinde teşvik verilecek.

Türk Kızılayı Amasya'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Amasya'nın Merkez İlçesi'nde kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. İhale, 3 Eylül'de gerçekleşecek..

İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe oluyor!

Samsun'da Güvenli İnşaat Sempozyumu düzenlendi. Sempozyuma katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yıldırımhan, "İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe meydana geliyor." dedi

Birinci derecede ölümlü iş kazaları inşaat sektöründe oluyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yapımı devam eden Bursa Entegre Sağlık Kampüsü'nde çalışan işçilerle iftarda bir araya geldi.Bakan Müezzinoğlu, birinci derecede ölümlü iş kazalarının, daha çok inşaat sektöründe görüldüğüne dikkati çekti.

Niğde'de inşaat kazaları arttı!

Niğde'de inşaat sektöründe konut üretimi hızlandı. Hızlanan sektörle birlikte kazalarda çoğaldı. Niğde'de inşaattan düşme olaylarında artış meydana geliyor.

amasya inşaat kazaları Haberi

amasya inşaat kazaları

Amasya Boğazköy mevkisinde bir firmaya ait et entegre tesisinin yanında yer alan inşaat halindeki ek bina çöktü. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, çalışanların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD, jandarma arama kurtarma ekibi sevk edildi.

Çöken binanın altında kalan 4 işçi, ekipler tarafından yaralı olarak çıkarıldı. Yaralı işçiler, Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine...